Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti hogyan dolgoztátok fel hogy mással is le akartok feküdni?
8 éve vagyok a párommal és most szilveszterkor tudatosult bennem mikor rám nyomult egy pasi és majdnem elmentem vele.
A pasim már régebben is felhozta hogy vegyünk be harmadiknak egy másik pasit de akkor elhajtottam és sértésnek éreztem hogy osztozna rajtam. Most két dolgot tehetek úgy érzem, vagy elhagyom a párom akit szeretek vagy kipróbálom a hármast velük. de félek hogy ez nem hogy javítana hanem ront a kapcsolatunkon. Kérem a pasikat hogy ne tegyen ajánlatot mert nem innen fogok választani úgysem.
L 28
Nem kell egyből hármasozni. Menjetek el együtt valahová és kis lépésekkel haladj. Hogy viseli a párod ha beleülsz a másik pasi ölébe? Kibírja-e hogy látja hogy simogat? Aztán megcsókol?
Mire idáig eljuttok, tudni fogja hogy ez erősíti vagy rombolja a kapcsatotokat.
igen ez jó ötlet, köszi.
Este fel is vezetem neki hogy hétvégén legyen a közönségem és nézze hogyan reagál ha valaki rámhajt.
Nincs mit ezen fel dolgozni
Vagy felhozom a 3ast vagy nyitott kapcsolat vagy szakítás..
26N
ha minden egyes alkalommal az ember elhagyná a másikat, mert vágya van, hogy mással is lefeküdne, akkor hidd el, senki sem élné meg a 2-3 éves kapcsolatokat.
Ez az érzés, hogy kívánsz mást is, teljesen normális.
De én nem javaslom a hármast, ha nem azért akarod csinálni, mert izgat, hogy egyszerre két pasival vagy, hanem azért, mert mással is le szeretnél feküdni. Ezt úgy mondom, hogy én már voltam hármasban.
Amúgy a legtöbbször bőven elég, ha csak picit feldobjátok a szexet, de ne érezd azért rosszul magad, mert megkívántál valaki mást a párodon kívül. Hiszen emberből vagy
5-sel értek egyet. Én 15éve vagyok házas, és volt már,hogy megkívántam mást, de aztán inkább leküzdöttem a vágyat, nem érte volna meg felrúgni ezért egy működő házasságot. Persze nálunk ott vannak a gyerekek meg egyébként a férjem tényleg rendes velem. Ha elhagyom egy másik pasiért, akit megkívántam, de nem is ismerem igazán, szerintem őrült nagy baromságot csináltam volna. Persze sok ilyet láttam, aztán jött a pofáraesés, hogy a szexIsten a hétköznapokban igazából elviselhetetlen.
Viszont 28 évesen, ha még nincs közös gyerek, én megfontolnám a helyedben, hogy érdemes-e tovább benne maradnod a kapcsolatban.
A hármas szerintem sem fér bele a szerelem kategóriájába.
6-ossal egyet értek, nálunk is van gyerek és nekem is az összes elvált ismerősöm mondta hogy az első igazi szerető férjet soha nem fogod pótolni, mind rosszabb lesz, hiszen nem hiába szinglik ők is vagy elváltak ( leszámítva azokat a házasságokat ahol nem is működött a kapcsolat de hülyék és fiatalok voltak és azt hitték a házasság a megoldás)
Abban viszont nem értek egyet, hogy azért mert 8 év után megjelenik a vágy hogy mással is akarsz szexelni, ez azt jelzi hogy szakítani kell??? Soha, de soha nem fogsz az életben olyan párt találni aki mellett nem fog ez az érzés megjelenni. És mivel már idősebb és tapasztalt vagy, hidd el, sokkal hamarabb jönne mint 8 év.
De persze ez a te döntésed, ha őszinte akarsz lenni, ki akarod próbálni akkor vágj bele és feküdj le valakivel aki tetszik és vonzóbb mint a pasid. Inkább most mint gyerek után. Tedd meg, próbáld ki, ha kell akár többször is, most neked úgy is csak annyi kell hogy csillapítsd a szexuális vágyad. Majd gondold át, hogy marad e a párod és vele akarod leélni az életet vagy éppen ez megvilágosít mindent.
A szerelem, erkölcs és hasonló dolgokat meg hagyd ki, ne érdekeljen a társadalmi nyomás hogy"illik előtte szakítani" mert éppen erre a kérdésre keresed a választ. Ha pedig úgy hiszed hogy mégis jó a pasid, akkor elfelejted az egészet és kész, senki nem fog szólni semmit.
Azért azt tapasztalatból mondom hogy ha hármassal biztos hogy jobb lesz a szex, szinte 100 százalék, mert ott nincs csalás, lelkiismeret és persze a párod is ott van, részese és egy extra olyan ember aki gerjeszt. Hát naná hogy jobb lesz, mert a szituáció baromi izgató, de ez nem jelenti hogy az új pasi hosszú távon tényleg jobb lenne.
Egy kaland is lehet sokkal jobb szex, mert tiltott gyümölcs és újdonság, de ott is inkább a szituáció ami izgató.
Minden esetre valamit csinálj, dönts, cselekedj vagy zárd le, de ne az legyen hogy nem tudsz dönteni és utána 10 év múlva is ezen fogsz agyalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!