Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero ~35 éves férfi aki évek óta nem szexelt ellent mondana egy 22 éves nőnek ha az le szeretne vele feküdni?
Ismeri pár éve, tehát nem teljesen idegenről van szó, de a nőnek eddig volt barátja.
Ti ellent tudnátok mondani ilyen helyzetben?
Tegyük fel,hogy a nő ápolt és átlagosan néz ki.
Én is pont ennyi vagyok de nekem van rendszeres nemi életem és így sem tudnék nemet mondani egy ilyen lehetőségre.
Ha pedig az a férfi nemet mond akkor lehet meleg vagy teljesen aszexuális. Mert ha már évek óta semmi és nem is akarja az gyanús.
És ha be jossz neki?
Ennek sok minden lehet az oka, szégyenlős vagy ...
Előfordulhat. Valami oka van ha egy potens életerős normalis férfi nem szexel évek óta.
És egy 22 éves lány pedig lehet hogy nagy falatnak tűnhet hirtelen
Ne aggódj ,elég kevés az esélyem annak ,hogy nemet fog mondani neked ::))
De mi van akkor ha inkább meghódítani szeretni a nőket, és nem örül az extrém felajánlásoknak, bár az jó pont hogy nagyon fiatal vagy. :::)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!