Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk s lányok, ti le tudnátok feküdni kiéhezett időszakotokban olyas valakivel, aki nem tetszik nektek, vagy nem az ideálotok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 2. 19:57
3/12 anonim válasza:
Én kb eddig mindig olyan pasikkal jöttem össze, akik elsőre nem mozgattak meg, nem voltak az eseteim. Aztán ahogy megismertem kicsit őket, jól éreztem a társaságukban magam, vonzóvá váltak a szememben:) szinte soha nem volt, hogy olyan pasival fekudtem le vagy lett a párom, akire elsőre azt mondtam volna úristen de jó pali megőrülök stb :D (16 pasibol 2 volt rohadt szexi mikor megláttam akkor is)
4/12 anonim válasza:
Attòl mèg, hogy vki elsőre nem tűnik az ideàlomnak, le tudok feküdni vele, meg is szerethetem.
De akiben nincs semmi ami megfog, azzal nem
7/12 anonim válasza:
Férfiként nem tudnék bármilyen csajjal lefeküdni. Viszont nem muszáj az ideálom se legyen. Ha már átlagos az arca, és csinos, akkor természetesen már szívesen megdugom, ha úgy van. 23f
8/12 anonim válasza:
Igen, sok olyan pasi volt már aki nem volt az ideálom, de hatalmasat dugtam volna vele...
9/12 anonim válasza:
Kiéhezetten bárkivel bármikor bárhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!