Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beégtem? Mit tennétek?
A helyzet, hogy van egy lány, aki régen szexuális szolgáltató volt ha kellett neki pénz, tehát csak alkalom szerűen csinálta és nem mindenkivel. Pár hete észrevettem, hogy szimpatizál velem, gondoltam biztos kell neki forint, én is régen voltam nővel, tehát elhívtam egy üdítőre beszélgetni, meg egy eü ürítés jól esne. Rákérdeztem beszélgetés közben mennyire gondolt, erre elsírta magát, hogy nem kell a pénzem és ő komolynak gondolt engem szimpatikus vagyok neki.
Igaziból nem ítélem el és kedvelem is őt, és részemről is lehetne több, aranyos szép csaj, de nem tudom hogyan kellene helyrehoznom ezt a szitut. Főleg úgy, hogy azóta kerül engem. Szerintetek?
Csináltam másik facet bejelöltem, megírtam mennyire bánom, ma válaszolt hogy neki idő kell ezt feldolgozni, azt írta nem akar a múltban élni és nem akarja, hogy hánytorgassam neki mert tiszta lappal normális életet akar élni.
Most akkor jól értelmezem, hogy kosarat adott, vagy csak időt kér még megemészti?
Jól érted.
Tiszta lappal akar kezdeni...valaki mással, aki nem ismeri a múltját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!