Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon beégtem? Mit tennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon beégtem? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy van egy lány, aki régen szexuális szolgáltató volt ha kellett neki pénz, tehát csak alkalom szerűen csinálta és nem mindenkivel. Pár hete észrevettem, hogy szimpatizál velem, gondoltam biztos kell neki forint, én is régen voltam nővel, tehát elhívtam egy üdítőre beszélgetni, meg egy eü ürítés jól esne. Rákérdeztem beszélgetés közben mennyire gondolt, erre elsírta magát, hogy nem kell a pénzem és ő komolynak gondolt engem szimpatikus vagyok neki.

Igaziból nem ítélem el és kedvelem is őt, és részemről is lehetne több, aranyos szép csaj, de nem tudom hogyan kellene helyrehoznom ezt a szitut. Főleg úgy, hogy azóta kerül engem. Szerintetek?

2020. jan. 12. 18:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Ígérd a dupláját és akkor megenyhül.
2020. jan. 12. 18:31
 2/14 anonim ***** válasza:
8%
jól néz ki? Én támogatnám, ha beajánlasz :)
2020. jan. 12. 18:32
 3/14 anonim ***** válasza:
11%
Nem zavar, hogy az ismerőseid körében is lehet hogy népszerű volt az illető?
2020. jan. 12. 18:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem kell neki a pénzem... így mit ígérjek.
2020. jan. 12. 18:33
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem tudok olyan haverról akinek meg lett volna.
2020. jan. 12. 18:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Először kellett volna ismerkedned és ha nem jön össze, akkor a farkaddal foglalkozni.

Meg is érdemled komolyan, nem értem hogy gondoltad. XD Ezt már nem tudod helyrehozni.

2020. jan. 12. 18:34
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Kérj tőle bocsánatot.
2020. jan. 12. 18:37
 8/14 anonim ***** válasza:
21%
Akkor kellett volna gondolkodnia, mikor k*válkodásra adta a fejét, nem most pityeregni. Másnak már úgysem fogják tartani, mint ami.
2020. jan. 12. 18:39
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Mindenképpen próbálj vele beszélni! Beszélgess vele és kérj bocsánatot a félreértésért!

Drukkolok neked!

2020. jan. 12. 18:49
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem tudok bocsánatot kérni, teljesen elkerül :( Mindenhonnan tiltott. Nem tudom hol lakik, hol dolgozik...

Azóta is a fejem verném a falba.... ilyen lehetőségem ilyen nővel sosem lesz több.

2020. jan. 12. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!