Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan fiúk, akiknek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiúk, akiknek a vékony, kis mellű lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
2020. jan. 11. 21:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%

Én nagyokos vagyok, nem kicsi!

Ha megfigyeltek te vagy az egyetlen, aki itt negatív kommentet írt.

Mert minek fecsérelné az energiáját valaki abba, hogy valakit savazzon, akit még csak nem is ismer.

Főleg egy férfi nem tesz ilyet egy önbizalom hiányos lánnyal.

Te pedig jó lesz, ha rajta tartod a szemed az itteni válaszolókon, mert állítólag az Ételek topicban is simán beírják, hogy nagyon szeretik a babgulyást és a pizzát IS! Főleg, ha éhesek.

2020. jan. 11. 22:13
 22/28 anonim ***** válasza:
Nekem is csak az ilyen lányok jönnek be. A feleségem is ilyen.
2020. jan. 11. 22:14
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy vannak, miért ne lennének? 😁
2020. jan. 11. 22:28
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem te valamit nagyon félreértettél!

Én nem savaztam senkit, és nem is negatívoskodtam, csak észre vettem valamit amit kiirtam, és azt sem ellenszenvesen tettem, inkább csak 1 észre vétel volt, amin nevettem.

Egyébként is igen, sokan szeretik a 2 fajta ételt amit említettél, de itt, és még sok más kérdésnél, van válaszként megadva a CSAK EZ,ÉS SEMMI MÁS!

Tehát ha itt tartunk pont én voltam az első, aki írta, hogy milyen érdekes az, aki írja, hogy "CSAK EZT SZERETEM", stb...

De mindegy, teljesen fölösleges ezen vitázni, senki nem veszi ezt ilyen qurva komolyan mint te.

Nyilván sokan belátják, hogy a férfi olyan, hogy a legyet is röptébe, nem kell ezen háborogni.

Nincs ezzel semmi gond!

Bizony aki a válaszban azt írja, hogy csak ezt szeretem, más szóba se jöhet, az könnyen meglehet, hogy épp tegnap tekert meg 1 kövér nőt.

Amúgy meg senki nem mondta azt sem, hogy a kérdező 1 önbizalomhiányos csaj, az is lehet, hogy 1 vagány törékeny langyi srác.😀

De mindegy mert ha esetleg tényleg az, akkor sem bántottam senkit.

2020. jan. 11. 22:48
 25/28 anonim ***** válasza:
84%

Nekem most esett le mit mondasz.

A százalékok nem egyes emberekhez tartoznak.

Ha itt a 65%-os azt írja, hogy neki CSAK a kicsi a jó, máshol meg van egy 65%os válasz arra, hogy csak a nagy az valószínűleg két külön ember. Egy harmadik kérdésnél meg egy harmadik.

Akiknek fehérrel ott van a nevük, csak ők “egyediek”

2020. jan. 11. 23:01
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Úristen...

Valaki ezt nem tudja itt! 😱

Akkor úgy mondom hogy jó legyen...

Csak általánosságban beszéltem!

Ennyi a lényeg

2020. jan. 11. 23:12
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Igen vannak. Ők az álszent válaszolók akik még csak monitoron láttak nőt. Akinek meg már volt csaja az szereti a rendes melleket. Sok vékony csajnak ronda, egér feje van. Én maradok a karcsú, nőies alaknál.
2020. jan. 12. 16:45
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen, legyen vékony, max 55 kg, kis cici se probléma, extrán jó, ha van tetoválás, esetleg piercing, hmm :P
2020. jan. 12. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!