Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extra vékony lányok, nektek okozott gondot valaha szex közben az, hogy soványak vagytok?
Figyelt kérdés
vágytok nagyobb mellre, izmosabb combra, kerekebb popsira, stb?2019. dec. 28. 17:12
3/9 anonim válasza:
Már miért okozott volna??? Eddig csak előnye volt.
4/9 anonim válasza:
3#
Mik az előnyei?
Nekem tetszenek a vékony csajok egyébként, és kíváncsi vagyok xD
5/9 anonim válasza:
Nincs semmi baj a vékonyabb csajokkal! Én is imádom őket, és ha lehet ilyen barátnőt is keresek. Nekem nem kellenek a nagy mellek, és a nagy popó sem. Én ilyen vagyok.
6/9 anonim válasza:
Nekem igen. Hónapokba telt, mire leimádkozta rólam a melltartót szex közben. Nem tudtam magam elengedni soha szex közben. Végre feljött rám pár kg, mellemmel is elégedettebb vagyok, most már nagyon bejövök a férfiaknak, de már hiába, mert férjnél vagyok.
7/9 anonim válasza:
ui: És amikor túl sovány voltam, a csípőcsontom szúrta a pasit.
8/9 anonim válasza:
Úgy kipróbálnék egy nagyon vékony lánnyal valo bármilyen együttlétet
9/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy extra vékonynak számítok-e a 48 kilómmal, de nekem annyi gondot okoz hogy a laposságom miatt szégyenlős vagyok, illetve mivel csontos vagyok így szokta nyomni a csontjaimat szex közben és az nem olyan kellemes.
De egyedül csak nagyobb mellre vágyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!