Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm-es péniszt kedveltek nők, lányok?
Most legalább ünnepek alkalmából ne kamuzzatok. Ha 19/5 írd meg, ha 11/3 akkor is hogy TE milyet szeretnél szivesen a puncidba és legszivesebben rácuppani.
Magasságod és korod is írd meg. Légyszi hiszek bennetek. Kamu méretekkel hogy 50 cm meg ne spammoljatok. Köszi, pacsi, puszi 😚
F/28
Mi nők nem szoktuk méregetni a farkatok vonalzóval.
A jó az amivel átrendezed a belső szerveim.
Volt a páromnak kicsi is (12 cm), nagy is (19 cm), de egyiket se kedveltem jobban. Szóval tök mindegy, annyi volt a különbség hogy a nagyobbként már fájt.
162/19/L
Egész életemben eddig 15-16 cm-esekkel volt dolgom.
Most nemrég voltam egy férfival ,12 cm-es van neki(kb.) és 35 éves létemre végre megvan a nekem megfelelő méret. Egyszerűen tökéletes, semmilyen pózban nem fáj, nem érzem, hogy felnyársal. Vastagságra nem tudom megmondani de átlagnál vastagabb neki.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!