Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány péniszt láttatok már életetekben?
Figyelt kérdés
Hány éves korotokig volt ez?2019. dec. 17. 13:30
1/23 A kérdező kommentje:
Élőben, és nem képről!
2019. dec. 17. 13:31
3/23 anonim válasza:
Sajnos még egyet se, pedig már nagyon örülnék neki.
4/23 anonim válasza:
16tal szexeltem de ha azt nezzuk mennyit lattam...talan 20-22 lehet
23 vagyok
5/23 anonim válasza:
Nemtudom, és azt sem hogy ez miért érdekel
19/l
6/23 anonim válasza:
Koszi hogy lepontoztatok az egyetlen ertelmes valaszt..:)))
7/23 anonim válasza:
Élőben 1-et. Képen már sajnos sokan (farokküldözgetők miatt). 19L
9/23 anonim válasza:
Szerintem kevés lány tudja ezt pontosan megmondani. Ha pl házibuliban benyitok a szobába és ott dugnak, azt is élőben látom. Vagy medencepartin sok farok van szabadon, pucéran is szoktunk napozni, szóval ezek összesen már több tucat farok is lehet amit élőbeb láttam, de amúgy nem kerültem közelebbi kapcsolatba velük. Szóval sok péniszt láttam már, mondjuk ötven körül.
10/23 anonim válasza:
18 pasival szexeltem
de olyan 30 körül láttam már, még fiatalabb voltam akkor csak szájba ezért a különbség
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!