Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány péniszt láttatok már életetekben?
Figyelt kérdés
Hány éves korotokig volt ez?2019. dec. 17. 13:30
12/23 anonim válasza:
érdekes, hogy azokat a lányokat akik öszintén válaszolnak leszavazzák
13/23 anonim válasza:
Többet, mint amennyit látni szerettem volna. A férfiak úton-útfélen előkapják, mintha bárkit is érdekelne a rusnya farkuk.
15/23 anonim válasza:
Pontosan 20 farok volt már bennem, (mindegyiket le is szoptam) másik 10-et egyéb kontextusban láttam.
16/23 anonim válasza:
3-at. De egyiket se úgy hogy csináltam velük valamit. Még szűz vagyok.
18L
17/23 anonim válasza:
8-at, de csak 7-el volt valami. Egy mutogatós pasas volt🤮
25N
18/23 A kérdező kommentje:
Nem semmi lányok vannak itt. 3-at szűzen, huszonpárat 19-évesen.
Én 30 évesen 3 puncit láttam.
2019. dec. 17. 16:25
19/23 anonim válasza:
7pasinak ebből kettő az apukámé és a tesómé volt.
20/23 anonim válasza:
35 vagyok kb 25-öt.Ebből 4-et a párkapcsolatom alatt ami több mint 10 éve tart.A többit előtte.Több volt a sz.opás,mint a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!