Kb. Mennyi horror filmet láttatok életetekben? Melyik volt a kedvencetek?
Kor 27
A filmek számát csak megtippelni tudom, de szerintem nagyságrendileg 50 körül. Kedvencem igazán sosem volt. Ezek a filmek mindig csak egyszernézősek voltak nekem.
IMDb szerint 65-öt, bár szerintem ennek a fele nem is horror film.
Kedvencek: Szellemírtók, Cabin in the woods, The Mist (2007), 9es terv a világűrből,
35/F
Kor 26/N
Nem túl sokat kb 20-at nem annyira az én műfajom.
Az árva és a Rettegés háza elégé tetszett.
Kb 30 film körül tippelném, az abszolút kedvenceim a nemrég kijött Raw és a Mártírok :D
18/L
Nagyon sokat, legalább 1000 lehetett. Az abszolut kedvencemnek Fűrész-és a Parajelenségek részeit mondanám,de sokat szeretek.
37/N
Az ilyen tippek, hogy hány filmet láttunk mindig viccesek tudnak lenni. Főleg, ha valaki egy műfajon belül mond ezres nagyságrendet.
Az IMDB szerint 230-at láttam, de ennek szerintem maximum a fele sorolható ténylegesen horrorok közé.
Kedvencem mondjuk a Ragyogás, az Ördögűző és a Dolog, viszont az egész műfajt nem tartom sokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!