Mi a legviccesebb szintű fillérbaszás, amit életetekben láttatok vagy hallottatok?
1. Még szerencse, hogy előbb mosta el legalább az edényeket és csak utána mosott fel vele xD
Nekem amúgy általánosban (a 2010-es évek elején) volt egy osztálytársam, aki mindig ilyen rongyokat hordott magával a zsebében és abba fújta az orrát, mert a szülei a papírzsepin akartak spórolni..
Hát akkor, amikor otthon éltem, nem tartottam viccesnek, visszagondolva elég röhejes: szüleim csinálták azt, hogy vettek egy sampont, és amikor a harmadánál járt, akkor kb. 2 hónapig vizezgették. Anyám azt hitte, milyen jól megfingatta a kozmetikai ipart meg a drogériákat. Én meg csodálkoztam, hogy miért nem habzik normálisan a sampon és miért full zsír a hajam hajmosás után is (és 14 évesen anno zsebpénz nélkül még csak nem is tudtam magamnak venni egy sampont).
Amikről hallottam, és el tudom képzelni, hogy nem pusztán kamu:
- suliból, fitneszteremből, munkahelyről lopni a WC-papírt, tusfürdőt, szappant, tollat
- kézmosó szappant használ tusfürdőnek, mert a tusfürdő 50 Ft-tal drágább
- filctollat használ szemhéjtusnak
- huszonmaradszoe is felhasznált, láthatóan kopott/használt csomagolópapírt huszonnegyedszerre is eltesz
- adományboltban, turkálóban nekiáll alkudozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!