Ivós-bulizós korszakotok legviccesebb (nem feltétlen legalpáribb! ) sztorijai?
Én az idén kicsit kiszakadtam, talán ki is nőttem ebből, de így szilveszter előtt elnosztalgiáztam a bulis, fesztiválozós éveken. :D Szívesen olvasnék pár megtörtént esetet fiatal korotok ivászataiból, bulijairól, amik nem is feltétlen abban merültek ki, hogy "mekkorát okádtam", hanem tényleg így az alkoholos állapotban bátran megcsinált hülye ötletekből, kéretlen őszinteségből, naivitásból adódnak.
Kedvcsinálónak az én top 5-ös listám:
1.) Fishing on Orfűn sokalltuk a fesztiválbejárat felőli parton az italárakat, és megtudtuk, hogy van egy bolt a tó túlsó partján is. Június közepe, 35 fok, nem igazán volt kedvünk körbesétálni, így végül azt a megoldást választottuk, hogy átússzuk a tavat, a vásárolt piát meg egy "nem kár érte" státuszú táskában, púposra pakolva, rákötözzük a strandmatracra, és visszahúzzuk magunk után. Teljesen bevált az ötlet, de azért azok a megfizethetetlen tekintetek, amikor a víziszínpad mellett kikötöttünk vele.. :D
2.) Nyári koncert utáni, szabadban iszogatós afterhez bevásárlás, egy kis éjjel-nappaliban, ahol csak az eladó volt a 4-5 fős csapatunkon kívül. Miután mindenki választ magának üdítőt, rágcsálnivalót, sört, jön a nagy kérdés: "Srácok, milyen vodkát vegyünk?" - mire teljes természetességgel és jókora hangerővel rávágtam, hogy "Litereset, mi mást!". Szakadt a röhögéstől a boltos is.. És akkora hatást tett rá, hogy bár végül csak 7 deciset szavaztunk meg (márkát nem tudom már), de automatikusan tényleg literest adott ki nekünk :D
3.) Ez mondjuk kicsit húzósabb, lehetett volna komoly sérülés is belőle. Punk-rock koncerten nagyon részegen pogó, de olyan állapotban, amikor már nem számított, hányszor esünk el / taposnak meg. Talán még utána ittunk is valamit, de ez és a hazaút elég homályos. Lényeg, valahogy alaposan megkarmoltak az arcomon. Hazaesek totál részegen, első kérdés amint meglátnak: "Jézusom, mi történt veled??" - "Mert? Semmi bajom.." - "Tiszta vér a fejed!" - "Jahh, az semmi, csak biztos úgy sikerült lecsapnom egy szúnyogot a fejemen.."
4.) Spontán talicskatoló verseny házibuliban, jó sok féle italt követően. Második körben már nehezített verzióban, mert hát kellemeset a hasznossal, hozzunk a hátsó kamrából még sört. Persze már út közben neki kellett kezdeni inni, így keletkezett az utasítás az épp toló ember felé: "Figyeljéé' már, tudom hogy van jogsid meg tudod micsinálsz, de vezessé' már kicsit egyenesebben, mer' összevissza mész és nem lehet így inni". First world problem.. :D
5.) Már megint koncert, Esti Kornél előtti alapozás kicsit elhúzódott és elég ütősen sikerült (házipálesz). Az Akvárium felé tartva, a villamoson az egész csapatunk a 'Király vagyok' című számukat énekelte (helyesebb megfogalmazás lenne az üvöltözte), csak az elnyújtott "hol-nap-u-táán" sor helyett következetesen orángutánt mondtunk :D Azon kívül nem tehettünk túl jó benyomást, mert az egyik megállóban egy botra támaszkodó néni előtt úgy állt meg a villamos, hogy épp az ajtó kettőnk között nyílt ki és szemben állt a csapattal.. mire váratlan erőbedobással félretette a botot és szinte sprintelt vissza a mögöttünk levő kocsihoz :DD Becsukódik az ajtó, pár másodperc csönd, egyikünk megszólal: "B.sszátok meg, a magyaralter jobb mint Jézus Krisztus"
Várok szeretettel hasonlókat :D
24/F
Sorrendet nem állítok, de írok én is pár történetet. :D
Fesztivál, bevásárlóközpont : reggelizes és delelotti/délutáni időtöltés a koncertek előtt. Egyszer csak a húspultnál kitalaltuk, hogy veszünk 1-2 disznolabat. Vittük szépen magunkkal, elszórakoztunk velük, usztattuk a szokokutban (fiatalság, bolondság) , később 'elhagytuk'... Más fesztiválozok találtak rájuk utána, vicces reakcioikon jókat nevettünk. :D
Tatabányán baráti társaságot látogattunk meg, iszogattunk, hazatérés előtt bementunk a plázába. Én haladtam elől, akkora lendülettel, hogy nem vettem észre, hogy a fotocellas ajtó csukva van, úgy visszapattantam róla, mint a filmekben. Mókás látvány lehetett, mai napig megmosolyogtat. :)
Ugyanaz a fesztivál, mint ami fentebb volt, éjjel kipingaltuk magunkat szemceruzaval barátnőmmel, kecskeszakall, pödrős bajusz. A satrunk a táborban az út szélén volt, reggel jöttek a tűzoltók, arra ébredtünk, ki néztünk, hogy mit csinalnak. Kellett pár másodperc, mire leesett, hogy mi az, ami így megnosolyogtatja őket.
Jók ezek is! :D
Az elsőről rögtön eszembe jutott még két dolog. Az egyik (bár itt még nem ittunk), amikor EFOTT mellett délelőtt bevásároltunk (kenyér, konzerv, vodka, sör, kísérők .. ilyen túlélőszett), majd a pénztárnál legalább 3-4 percet szenvedtünk az elpakolásával. Hátrafordul a pénztáros a kollégájának: "remélem, ezek megreggelizni is itt akarnak" :D
A másik, bár ez élő állat, koleszos ismerősök egyszer egy vadkacsát hoztak magukkal buliból hazafelé. Nem tudtak vele mit kezdeni, bezárták a klubszobába éjszakára. Reggel másnaposan arra nyitnak be oda, hogy tele van sz.rva az egész.. úgyhogy hirtelen felindulásból szélnek eresztették a 8. emeleti ablakon át xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!