Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben ezt kéne hallgatni? Nem idegesítő?
Figyelt kérdés
Végig bírjátok hallgatni? Csak engem idegesít? Főleg szex közben... Van aki ezt szereti?
2020. jan. 10. 10:01
11/19 anonim válasza:
Na, ezt fogom kérni a Kívánságszatyorba.
12/19 A kérdező kommentje:
A másfél perc már egész jó. :D
2020. jan. 10. 12:29
13/19 anonim válasza:
Engem a röhögőgörcs kapott el, mikor elképzeltem, hogy bárki is ezt hallgassa szex közben, és még élvezze is.. :-)
14/19 A kérdező kommentje:
A szexualitás új szintje :D
2020. jan. 10. 15:21
16/19 anonim válasza:
Köszönöm, pont egy olyan ébresztőt kerestem idáig amitől megőrülök reggel és rögtön kikelek az ágyból.
Remélem nem vagy papucs, hogy belemenj ebbe, örülnék ha ez kamu kérdés lenne, hihetetlen, hogy a barátnőd ezt jó ötletnek tartja
17/19 anonim válasza:
Ja tényleg ez GTA-ban szólt az autórádióból. Hát én mindig gyorsan áttekertem másik adóra. Mondjuk ott a játékban megvolt a hangulata vezetés közben, de szexelni nem tudnék rá.
18/19 anonim válasza:
Szex közben vagy a nyan cat-et kell hallgatni, vagy Slayert. :)
19/19 A kérdező kommentje:
Kamu a kérdés szerencsére igen, csak kíváncsi voltam a reakciókra. :)
2020. jan. 15. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!