Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan akkor, ha szex közben a fiú elobb elmegy, mint a lány? Hosszútávon nem idegesítő, a lány számára?
10 éve vagyok ilyen kapcsolatban.
Semmi probléma nincs, csak + kell hozzáálni
Először is, nem vagyok tapasztalt, nem keresek szex kapcsolatot, és nem szoktam ilyenekről beszélni!
Valószínűleg ez mindenkinél más, de most mikor 18 évesen először volt barátnőm, akivel le is feküdtem (SAJNOS, igen siratom a szüzességem mert eddig csak kihasználtak:( ) én nekem ezzel nem volt gond. KB egyszerre sikerült mindkettőnkek, és gond nélkül csináltam tovább hogy mindkettőnknek meglegyen 2x.
Mégegyszer leírom nem keresek szex kapcsolatot, ha megint valaki ilyen miatt privátot ír, akkor egy hűséges elfogadó kedves lányt kérek :')
18f
Ajánlatos előtte jól kinyalni a lányt, ha nem bírod annyira a szexet. Vagy jól felhúzni ha csak pár perc hiányzik neki általában hogy egálból induljatok.
Vagy kamagra, attól olyan annyira oda lesz a farkad érzékenysége, ami élvezés után jön, hogy simán mehet tovább a dolog 1 perc után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!