Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Idegesítő, ha ilyen hamar beindulok?
Figyelt kérdés
Nem sok pasival voltam még eddig (3) és nagyon tapasztalatlan vagyok, illetve szűz is. De akárhányszor tudtam, hogy valamilyen helyzetből már csak egy kis csókolózás is kialakulhat, azonnal elkezdtem nedvesedni. Volt amikor valaki az ölébe ültem, csókolóztunk és egy picit lovagoltatott az egyik lábán. És kész, én már azt hittem, hogy el is áztam. Ha valaki csak simogatna csókolózás közben, simán el tudnék élvezni szerintem ruhában is. Ez nagyon kínos így lány létemre?
18/L
2019. okt. 30. 14:42
1/16 anonim válasza:
Nem vagy kínos. Imádnék ilyen lányt. :)
2/16 anonim válasza:
3 pasival voltál, de szűz vagy? Mit csináltatok, legóztatok?
3/16 anonim válasza:
Nem... Bár az sem jó a szexnél feltétlenül, hogyha tocsog egy nő, de inkább az, mint akinek fél óra múlva is még alig lehet berakni....
4/16 anonim válasza:
Nekem az okozna örömöt ha 8 pasival szexelsz egyszerre. De sajnos mindig a szüzek találnak meg 😒
5/16 A kérdező kommentje:
#2 nem legóztunk, csak csók volt, meg egy kis petting:D Velük aztán eszem ágában ym volt lefeküdni
2019. okt. 30. 14:50
6/16 anonim válasza:
Dehogy idegesítő! Szerintem inkább aranyos :)
7/16 anonim válasza:
nekem nagyon-nagyon tetszik! Öröm ilyen lánnyal együtt lenni :)
budapesti férfi
8/16 anonim válasza:
7. Fantasztikus tudni, hogy budapestiek is vannak itt. Majd remélem, a bivalyröcsögeiek és az őriszentpéteriek is ideírják, hova valósiak, mert egy kérdésnél ez az információ nélkülözhetetlen.
9/16 anonim válasza:
Imádnám a tocsogós puncid! Szét nyalnálak.
10/16 anonim válasza:
a kérdés, hogy van e orgazmusod, vagyis maszturbálás közben jó e neked, ott el tudsz e élvezni?
Mert ha nem vagy nem is nagyon próbálkoztál, akkor szerintem csak beképzeled magadnak a beindulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!