Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Idegesítő, ha ilyen hamar beindulok?
Nem sok pasival voltam még eddig (3) és nagyon tapasztalatlan vagyok, illetve szűz is. De akárhányszor tudtam, hogy valamilyen helyzetből már csak egy kis csókolózás is kialakulhat, azonnal elkezdtem nedvesedni. Volt amikor valaki az ölébe ültem, csókolóztunk és egy picit lovagoltatott az egyik lábán. És kész, én már azt hittem, hogy el is áztam. Ha valaki csak simogatna csókolózás közben, simán el tudnék élvezni szerintem ruhában is. Ez nagyon kínos így lány létemre?
18/L
Azert van ez mert meg szuz vagy ergo keves a tapasztalatod ezert alacsony az inger kuszobod, konnyen at lehet ilyenkor meg lepni. Nyugi ha majd rendszeresen elsz nemi eletet ez valtozni fog. Es ez az inger kuszob is erosebb lesz.
Tudom mert en is ilyen voltam anno buliban ha kisse erotikusba vagott at a tanc attol is benedvesedtem. Mara mar azert ennel kicsit jobban meg kell dolgoznia a pasinak rajtam de nem is baj az! ;)
22L
Nem idegesítő, nem is kínos, a legtöbbünknek ez tetszik. Az ingerküszöb nemi életre/korra változik. De nem hiszem hogy volt értelme kiírni ezt a kérdést, csak a kanos úriemberek privát üzenetei miatt sem.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!