Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt hogyan küzdhetném le?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan küzdhetném le?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen összejöttem egy lánnyal. Nem volt előtte semmilyen szexuális tapasztalatom sem. Amikor együtt voltunk, penetráció nem volt, de pettingeltünk. Szájjal, kézzel kényeztetett, de abszolút nem tudtam elélvezni. Szégyen, nem szégyen, egyedül csak attól tudott orgazmusom lenni, hogy az arcomba nyomattam vele a talpait (erősen lábfetisiszta vagyok). Nagyon félek, hogy más módon nem fogok tudni kielégülni, ezt hogyan tudnám megoldani? Köszi mindennemű jóindulatú választ.

24/F

2020. jan. 8. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

1:Minden fajta lábat el kell felejtened.

2:Fodrász,kozmetikus,szabó,és konditerem rendszeres látogatása egy kis önbizalom végett.

3:Felejtsd el egy ideig az önkielégítést.

4: Ameddig nincs személyes tapasztalatod, nem tudhatod: milyen irányultságú vagy.

2020. jan. 8. 14:40
 2/8 A kérdező kommentje:
#1: Heteroszexuális vagyok. A külsőmmel meg vagyok elégedve, sőt, dicséreteket is szoktam kapni...de már kisgyermekként is nagyon izgattak a női lábak, főként a talpak. Számomra ugyanolyan gyönyörű a cici is meg a punci is, de a talpak adják meg az igazi kielégülést. Szégyellem, és félek, hogy rá fog menni a kapcsolatom.
2020. jan. 8. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
32%

Hat ez tenyleg ilyeszto..nemtudom mit szolnek hozza..

22L

2020. jan. 8. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Két dolgot felejts el: az idegeskedést és a #1-féle önsorsrontó tanácsokat. Messze ezek tudják a leginkább visszavetni a felszabadult elélvezést. Rövidesen frankón rá leszel hangolódva a sok jó dologra, amit a barátnőddel átélhetsz. A lábfétisre is, ha partner benne, meg mindenféle másra. Amúgy egy csomó embernek vannak ilyen-olyan fétisei, csak mindenki játssza az átlagost a kapcsolat elején (valaki nem csak az elején). Egy életed van, ne fojtsd el, amiket igazán szeretsz.
2020. jan. 8. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
Ez tényleg ijesztő...
2020. jan. 8. 17:08
 6/8 A kérdező kommentje:
#4: Nagyon megértő, és elvileg egyenesen imádja ezt. De mi lesz, ha egy nap beleun? :(
2020. jan. 8. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Imádja a fétisedet, te meg ahelyett, hogy élveznéd, azon aggódsz, mi van, ha megunja? Ne csinálj magadnak problémát, ha nincs! Jó szórakozást!
2020. jan. 8. 21:44
 8/8 A kérdező kommentje:
#7: Ment a zöld. Köszi.
2020. jan. 8. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!