Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú lefekszik 20 lánnyal azt mondják rá milyen király. Bezzeg mikor megtudják hogy 20 fiúval lefeküdtem azt mondják rám r. banc. Hogy van ez? L
Azért van ez, mert a férfiak mondják, hogy "milyen király".
Nyilván a nők sem egyformán gondolkoznak az ilyen férfiakról - van, aki szívesen lesz huszonegyedik, mert ő is csak alkalmi szexre hajt, nem vágyik párkapcsolatra, van, aki naiv, és azt hiszi, hogy majd pont ő kell tartós kapcsolatra egy ilyen ágyrajáró hímribäncnak, van, aki ugyanúgy fogja fel, mint férfiak, hogy egy trófea a striguáli között egy "jó pasi", stb.
Én személy szerint mindig kerültem az ilyeneket, mint a leprásokat.
Ennek párhuzamos esete, hogy egy nőnél a szüzesség kincs, amiért milliókat hajlandóak fizetni is sokan, míg férfinél a lúzerség jele, ami akkor is taszíthat sokakat, ha egyébként vonzónak találnák a srácot, és sok esetben még ő fizet azért, hogy elvegyék tőle.
A kérdés ugyanaz: Mégis miért?
Mert a nőnél az az érték, ha megválogatja a partnereit (keveseknek adja oda az egy értékes petesejtjét), a férfiaknál az a teljesítmény, ha sokak válogatásán végez ő az első helyen (sok helyen tudja örökíteni a genetikai állományát).
Ennyi.
Egy konnektor, amihez csak egyetlen készüléket tudsz csatlakoztatni az egy rossz konnektor ://
Nagyjából ennyit a metaforákról.
Mekkora baromságokat írnak itt sokan előttem!
Méghogy a szüzesség egy fiúnál lúzerség. Én kifejezetten szűz társat akartam magamnak (nő vagyok), és nagyon örültem, hogy megadatott.
Ha egy srác nem szűz (és nem él kapcsolatban), az nekem logikailag az jelenti:
1. nem becsüli eléggé a szexet ahhoz, hogy csak végleges kapcsolatban éljen vele, vagy
2. nem tudta megtartani a kapcsolatát, tehát lúzer.
Egyik dolgot sem akartam a társamban látni.
Lehet lehurrogni, de nekem nagyon bejött ez a szüzesség. Jó házasság, gyerekek, fantasztikus szex... Szóval nagyon megérte.
Utolsó előtti!! ez egy baromság.
Nekem több lányismerősöm is volt akinek volt időszaka ahol szó szerint egymásnak adtuk a kilincset, kilóméternyi faxz járt bennük, egy darabig csinálták, majd bumm letáboroztak egy pasi mellett egy évtizedre.
34
hát én pszichológusként nagyon mást tapasztalok.
"Méghogy a szüzesség egy fiúnál lúzerség. Én kifejezetten szűz társat akartam magamnak (nő vagyok), és nagyon örültem, hogy megadatott."
az a helyzet h aszexben is kell egy rutin, másrészt létezik szexuális össze nem illés is, ami nagyon egyszerűen összejön, nem kell hozzá különöseb b ok, csak simán nem passzsoltok. úgyhogy ez így nektek összejött, az inkább csodának tartható, mint gyakori jelenségnek.
és azt is hozzá kell tenni, nem csak rutinról van szó, egész egyszerűen kell egy természetes "szelekció", azaz mind a hímnemű mind a nőnemű kitapasztalja, számára mi a jó, hogyan jó a szexben, és ehhez bizony kell egy X esetszám. nem azt mondom h k-vulni kell, de egy egészséges és szükséges ismeret a szexuális életben csak tapasztalás útján szedhető össze.
úgyhogy én kitartok amellett, h ti inkább a ritka kivétel vagytok, mint az általános jelenség, és nem is szoktam ajánlani senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!