Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú lefekszik 20 lánnyal azt mondják rá milyen király. Bezzeg mikor megtudják hogy 20 fiúval lefeküdtem azt mondják rám r. banc. Hogy van ez? L
Az a kérdés hogy az illető az 15 éves, vagy 68? :D
Amúgy engem nem zavar, tapasztalt kedves lány lehet.
Mert ilyen a világ.
Mert a pasi megdolgozik, hogy lefektessen 20 lányt. Egy lány meg hagyja, hogy megdugja 20 pasi.
Mert a puncira jobban kell vigyáni, mint a péniszre.
Mert a nőknél nem csak nemibetegségekre van kockázat.
Mert igenis lehet rib anc az a lány!
Mekkora igazság, erre hirtelen nem is gondoltam! Nekünk nincs benne semmi kihívás, bármikor szexhez jutunk, egy szavunkba kerül. Azért ez nem nagy dicsőség.
Egy férfi küzd a szexért, nem hullik csak úgy az ölébe.
Most ha ide kiírnám hogy szexelni akarok, pár percen belül válogathatnék az ajánlatok közül. Szerinted ha egy pasi kiírja, hány privátot kap? Na ugye.
31N
Ez ugyanaz, mint a megcsalásnál.
Mindig a szerető a r-banc ha kiderül, a pasi tette eltörpül mellette, ha viszont egy kapcsolatba a nő kefél félre, szintén a nő a r-banc.
szegény pasik :D
28F
1, Nem mondja minden férfi ezt.
2, Sok nő ugyanúgy gáznak tartja, ha egy férfi sok nővel feküdt le.
3, Amíg a férfi hódít és a nő választ, továbbá szexért a kisujját sem kell megmozdítania egy nőnek, logikus, hogy az egyiket többre tartják páran, mint a másikat.
4, Amelyik nő ezzel foglalkozik, az ne lepődjön meg, ha nem kezelik komoly nőként.
Mennyi hulyeseget irogattatok itt ossze... semmi kulonbseg nincsen kesz pont. Nem vadallatok vagyunk nincsen semmifele ‘magszoras’, ha egy csaj ronda akkor o se tud konnyen pasit vakarni maganak, ha meg jol nez ki egy pali akkor azzal kur akivel akar. Ekkora baraomsagokat se hallottam meg. A lakatos metafora meg annyit se er meg hogy regaljak ra annyira primitiv
Kerdezo: szrd le mit gondolnak az emberek. Csinald azt ami neked jol esik es amitol jol erzed magad. Egy ertelmes ferfi sosem fog kulonbseget tenni vagy leribncozni. Nekem 16 a szamom de egyik parom vagy partnerem se mondott semmi negativat ezzel kapcsolatban (talan egy szexpartneremet zavarta) sot tovabb megyek: egy ertelmes ember ra se kerdez ezekre a szamokra. Tolem se kerdeztek meg akikkel komolyan ismerkedtem es mar felnottek voltak (egy 18-20 eves pasim meg rakerdezett anno de nyilvan o meg eleg gyerek volt) tobbiek soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!