Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tudott eljönni karácsonykor, mert dolgozott egy szállodában. Unalmamban találkoztam az exemmel. Vett nekem ajándékot. A vége az lett hogy lefeküdtem vele. Szilveszterkor jön a barátom. Bevalljam neki? 19L
Figyelt kérdés
2019. dec. 29. 15:01
1/13 anonim válasza:
inkább most egyből hívd fel és mondd el neki. talán még lesz ideje új szilveszteri programot szerveznie
2/13 anonim válasza:
Milyen ajándékot vett, h így megörültél neki?😅
3/13 anonim válasza:
Vagy most mond el vagy csőnd legyen de ne szilveszterkor akkor éreze már jol magát vagy velled vagy nélküled. Haelmondod akkor nélküled fogja.
5/13 orton válasza:
Én még lefeküdnék valakivel a helyedben ma vagy holnap és 30-án gyorsan bevallanám.
1. Nem tűnik olyan vérlázítónak ha csak összevissza dugsz, minthogy megcsalod az exeddel őt.
2. Neked is több élvezet.
6/13 anonim válasza:
Bravó 👏 egy ajándékkal meg lehet venni...
9/13 anonim válasza:
Ha nem tartod magad egy ócska ribinek, akkor bevallod.
10/13 anonim válasza:
Egy kapcsolat alapja az őszinteség. Ha ezt még valaha helyre akarod hozni, akkor valld be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!