Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nem tudott eljönni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem tudott eljönni karácsonykor, mert dolgozott egy szállodában. Unalmamban találkoztam az exemmel. Vett nekem ajándékot. A vége az lett hogy lefeküdtem vele. Szilveszterkor jön a barátom. Bevalljam neki? 19L

Figyelt kérdés
2019. dec. 29. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Be kéne vallanod.
2019. dec. 29. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Na varj vele, mondd meg neki minel hamarabb. Legyen benned gerinc. Plusz tobb eselyed van hogy megbocsajt ha bevallod es ha minel hamarabb bevallod. Szoval hivd fel hogy beszelnel vele..
2019. dec. 29. 16:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem történt semmi érdekes emberek, csupán egy újabb provokatív kamu kérdést olvashattunk!
2019. dec. 29. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!