Ha eddig még sosem piáltam, de szilveszterkor innék pezsgőt, sört és vodkát hányás lenne a vége?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék hányni életem első buliján, csak azért kérdezem..2013. dec. 29. 18:52
1/19 anonim válasza:
Hát ebből biztos hányás lenne. Főleg 10 évesen.
2/19 anonim válasza:
Hányás.
De miért kell 3 félét inni, és miért kell ez előre eltervezni? Honnan tudod, hogy egyáltalán jól esne?
Ne igyál, max. egy-két sört, aztán éjfélkor egy kis pezsgő. Töményet egyáltalán nem ajánlom.
3/19 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2013. dec. 29. 19:05
4/19 anonim válasza:
szerintem ha iszol egy pohár pezsgőt, egy sört meg egy feles vodkát nem lesz semmi bajod.
Csak ne vidd túlzásba
5/19 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen, mert a szervezeted még nem ismeri az alkoholt. Mondjuk a szénsavas cuccokkal vigyáznék így elsőre.
6/19 anonim válasza:
De miért is kell 15 évesen alkoholt innod?? Éjfélkor pezsgőt esetleg 1pohárral, de lehet már attól fejre állsz.
7/19 anonim válasza:
Na ezért nem kell a gyerekeknek bulikba járkálni.. gartulálok.
8/19 A kérdező kommentje:
Mit kell ezen ennyire kiakadni? Jól tanulok, sportolok, szerintem egy évben EGY ALKALOMMAL megengedhető
2013. dec. 29. 19:24
9/19 anonim válasza:
15 vagy????
Hát akkor miért akarsz te inni sört, pezsgőt, vodkát? Azt tudjam meg.
Na nyomás lefeküdni!
10/19 anonim válasza:
almás gyerekpezsgőt vedelj..az való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!