Január vége felé született babátoknak hányas méretű bundazsákot vagy overállt vettetek?
Február 9-én született a kisfiam, 53 centivel.
Kölcsönbe kaptunk egy 56-os lábas overallt, de azt nagyon kevés ideig tudtam ráadni. Aláöltöztettem, és alig bírtam belepréselni. Meg nem mondom milyen idős volt, talán 1-1,5 hónapos, mikor vettem egy 62-es bundazsákot. Ezzel bőven kihúztuk a jó időig, ráadásul lepatentolható volt az alja, így a felső kis kabátkáját még tovább tudtuk használni, amikor visszajött egy-két hűvösebb nap.
Szóval szerintem elég lehet a 62-es, és ha egy tanácsot elfogadsz, inkább zsákot vegyél. Sokkal praktikusabb szerintem, és egy újszülött picikeséget sokkal könnyebb belecsomagolni, mint egy overallba.
Febr.12-én született a kisfiam, teljesen átlagos paraméterekkel.
Most 80-as ruhákat hord, 9 kiló és 18-as lába van.
Még jó rá a 80-as anorák, de tavasszal lehet hogy kelleni fog a 86-os, ha ilyen ütemben nő továbbra is...
én a helyedben azért vennék 68-ast, mert a réteges öltözködést is bele kell kalkulálni. ha meg opicit hosszú az ujja, legalább védi a kézfejét és így biztos, hogy még tavasszal is használni tudjátok.
a lányomra is mindig nagyobbat vettem és sose bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!