Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túlságosan erős lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan erős lenne a péniszem szaga?

Figyelt kérdés

Eddig soha egyetlen partnerem sem vetette fel, hogy ez probléma lenne, azonban a mostani nőm minden nap elmondja, hogy őt ez mennyire zavarja. Hiába mosom, frissen zuhanyzás után közvetlenül is p.öcs szaga van. Eddig 30 évig nem foglalkoztam vele, fel se tűnt, de most lelkileg totál ki vagyok tőle. Hozzá kell tenni, hogy iszonyatosan vastag bőr van a péniszemen, sokáig tart a nőnek a kézzel való lehámozása.

Mit lehet tenni? Már a körülmetélés is eszembe jutott, de az iszonyatosan fájhat felnőttként.

32/F

2020. jan. 6. 08:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az nagyobb problema, hogy ot ennyire zavarja. Marhara elvezheti akkor a szexet, ha meg furdes utan is zavarja...

Pisiles utan megtorlod? Ha nem, tedd meg. Alaposabbnal is alaposabb mosdatas, mast nem nagyon lehet.

2020. jan. 6. 12:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kend be Canestennel a makk alatti részt és húzd rá a fitymát, aztán maradhat egész nap rajta. Este amikor lefürdesz, mosd le jól szappannal, aztán hagyd szappanosan a a makk alatti részt, húzd vissza a fitymát rá és ne is mosd le addig, amíg fürdesz, csak a végén. Esetleg fürdés után fújj egy kis parfümöt a fanszőrzetedre. Ha ezután is finnyáskodik, akkor ez már csak kifogás.
2020. jan. 6. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Lehet az orra van tele száraz fikával a tyúknak és azt érzi.
2020. jan. 6. 14:19
 14/14 A kérdező kommentje:

Persze, megtörlöm minden pisilés után, ha otthon vagyok ráadásul intim törlőkendővel. Pisi, alapos zuhany, szex. Mindig ez a sorrend. De így sem elég.. :( Sajnos ennél többet már nem tudok tenni.

Köszönöm a Canesztenes tippet, ki fogom próbálni!

2020. jan. 6. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!