Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túlságosan erős lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan erős lenne a péniszem szaga?

Figyelt kérdés

Eddig soha egyetlen partnerem sem vetette fel, hogy ez probléma lenne, azonban a mostani nőm minden nap elmondja, hogy őt ez mennyire zavarja. Hiába mosom, frissen zuhanyzás után közvetlenül is p.öcs szaga van. Eddig 30 évig nem foglalkoztam vele, fel se tűnt, de most lelkileg totál ki vagyok tőle. Hozzá kell tenni, hogy iszonyatosan vastag bőr van a péniszemen, sokáig tart a nőnek a kézzel való lehámozása.

Mit lehet tenni? Már a körülmetélés is eszembe jutott, de az iszonyatosan fájhat felnőttként.

32/F

2020. jan. 6. 08:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A körülmetélés kellemetlen inkább, és nem is maga a műtét, hanem az utána pár nap ami nagyon kellemetlen.

Viszont ahogy nőknél is, lehet nem csak clamedia hordozó vagy, hanem te magad is clamediás vagy, el kell menni vele orvoshoz!

2020. jan. 6. 08:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy orvos látogatás megerne, nincs-e valami ez oka. Rendesen megmosod a fityma alatt is? Egyébként ha a doki nem talál semmit, akkor ez van. Van, akinek erősebb a testszaga is, nőknel is van, akinek bővebb a folyása mint másoknak...

A korulmeteles sem tuti amúgy. Előző párom körül volt metelve, de fürdés után közvetlenül is volt egy szaga. Jelenlegi párom meg kincs korulmeteles, és abszolút semmi szaga.

2020. jan. 6. 08:15
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen, alaposan megmosom a fityma alatt is, tusfürdővel (intim mosószert még nem használtam). Mivel barátnőm nagyon finnyás, szex előtt mindig lezuhanyzok, de már közveltenül a zuhany alól kijőve megjegyzi, hogy milyen erős szaga van.
2020. jan. 6. 08:30
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Probáld ki a baba hintőport
2020. jan. 6. 08:45
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
Mi az hogy lehámozása?
2020. jan. 6. 09:01
 6/14 A kérdező kommentje:
5-ös: szerintem rajtad kívül mindenki érti :)
2020. jan. 6. 09:38
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
A pinának is van szaga. Ha nem szereti a nemiszerved illatát az az idióta nő, zavard el az anyjába.
2020. jan. 6. 10:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az Axenak vannak nagyon erős, intenzív illatú tusfürdői. Próbáld ki.
2020. jan. 6. 11:22
 9/14 A kérdező kommentje:

Pont Axe-ot használok, de sajnos nem segít. :( Ha habbal lenyomott fürdőkádban ázok, a barátnőm akkor is érzi a p.öcsszagot.

Ő intim mosó valamit használ, neki a puncija teljesen szagtalan.

2020. jan. 6. 11:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetnek nézesd meg valami orvossal, hátha nincs valami nyavajád. Bár szerintem inkább a csajodnak van túl érzékeny orra. Már abból ítélve ha a puncijának sincsen szaga, gondolom azt is agyon mossa.

Ha körülmetélteted magad, nem csak hogy napokig fájni fog, utána meg hosszú ideg annyira fogja ingerelni a gatyád egyfolytában hogy kb beszarsz... Aztán mire ez elmúlik, addigra meg tök érzéketlen lessz.

2020. jan. 6. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!