Igaz barát? Szeretném kiírni magamból ami bánt. Van egy nagyon jó barátnőm több éve, elég erős személyiség és úgy érzem túlságosan is "alárendeltem" magam neki.
Az előző jól írja, csak kiegészítem kicsit. Belül érdemes rendben jönnöd. Egy kellő szintet követően nem fog zavarni téged, hogy ki milyen közel jött, kivéve, ha ráébredtél, hogy veszélyes az illető. Máskülönben meg nem kell annyira kötődni. Tudom min mész keresztül, én is átmentem hasonlókon. Egész egyszerűen ismerd meg önmagad mind jobban, és mélyedj el magadban, közben meg maradhatsz nyitva is az emberek felé, persze válogasd meg. ÉS fokozatosan engedd magadhoz, akit érdemesnek érzel rá, idővel meg ha gyanússá válik, akkor szimplán csak lazítasz a viszonyon.
Általában nem kell feltétlenül lelkileg zárni totálisan, hacsak nem jelezni az illető felé, hogy "ácsi, túllőttél a célon!"
Ha belül eléggé rendbe vagy, akkor a veszélyes embereken kívül nem fog meghatni, hogy ki hogyan próbál visszaélni a jóságoddal, mert el fogod érni, hogy hátrébb lépj, és ne attól függj, hogy megfelelj másoknak.
Más kérdés, hogy érdemes szeretettel lenni azok felé, akik korrektek, ha meg idővel ennek ellenkezője derülne ki valakiről, akkor szimplán képes leszel érzelmileg lazán hátrébb lépni, de felesleges mereven zárni. Onnantól ha közeledni akar a másik, majd közeledik, és mérlegelhetsz, h aktuálisan mit érdemel meg a másik tőled. Ilyen esetben persze már távolságtartó a kapcsolat, de bármi dolog bármi irányban változhat, nem kell rágörcsölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!