Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire helytálló az, hogy 50 feletti nők már kevésbé csiklandósak?
Mit értesz ez alatt? Szószerint érted vagy átvitt értelemben?
50 feletti nőben is van ilyen is, olyan is. Van aki bevállalósabb és még jobban kívánja a szexet mint fiatalabb korában, és van aki erre a korra már totálisan lezárja.Egyáltalán nem lehet általánosítani csak a korra vonatkoztatva.
Egy kolláganőm mesélte, gyerek korában nagyon csikis volt, öccse rendszeresen szekálta, ezt kihasználva. Amikor férjhez ment, szintén részesült benne, és akkor határozta el, hogy megtanulja kibírni, kevesebb reakciót mutatva. Sikerült neki, de az érzés maradt, jobban esett és hosszabban tudta tűrtőztetni magát!
Másnak volt hasonló tapasztalata?
#6 Igen, fiatal kori első szerelmemhez alig lehetett hozzáerni, mert csikis volt. 40 évesen újra összetalálkoztunk, mindketten szabadok voltunk. Első együttletnél eszembe jutott az érzékenysége, és óvatosan kezdtem. Ő azonban elkezdte, és amikor viszonoztam, azt mondta. Látod már nem vagyok csikis, sőt birom és szeretem.
Azt hiszem érettség, tapasztalat lehet, és nem a fizikális változás, hanem a mentális hozzáállás eredmenye volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!