Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Gáz első alkalommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Gáz első alkalommal lenyelni?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik és lefeküdtünk. A végén a számba élvezett én meg lenyeltem neki. Most félek, hogy mit gondol rólam. Tuti valami ribinek tart, aki mindenkinek lenyeli és nem akar majd összejönni velem. :S

2020. jan. 4. 15:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%
Igen nagyon gáz. Csak minimum 3. alkalom után szabad lenyelni seggbe pedig csak az 5. alkalom után lehet. Ezek a szabályok, gáz, hogy a szüleid nem tanítottak meg rá.
2020. jan. 4. 15:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen fog múlni.

De egyébként eddigi pasijaidnak nem nyelted le?

2020. jan. 4. 15:59
 3/13 A kérdező kommentje:
#1 Tudtam, hogy van valami ilyesmi. 😰 Most már komolyan aggódok. Beszéltünk azóta és nem tűnt furcsának, de akkor biztos ezt gondolja rólam.
2020. jan. 4. 16:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Meg azért bocs, de nem a szüleimtől fogok tanácsot kérni.
2020. jan. 4. 16:02
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Én is lenyeltem első alkalommal, de sose gondoltam ilyenre hogy ez gáz lenne, vagy ribis.
2020. jan. 4. 16:12
 6/13 anonim ***** válasza:
de a kérdező lány
2020. jan. 4. 16:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ami már megtörtént, az megtörtént.
2020. jan. 4. 16:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút nem gáz, hogy lenyelted. Szerintem bejött neki, csináld ezután is így. :) F 25
2020. jan. 4. 16:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elsőre lenyeltem, azóta is együtt vagyunk évek óta. Ne görcsölj rajta. (Csak az a furcsa nekem, hogy miért nem beszéltétek ezt meg előre, nekem az a normális, ha valakiben megbízom annyira, hogy elétérdeljek, akkor meg is tudom ezt beszélni vele.)
2020. jan. 4. 17:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a másik végéről közelíteném meg. Lehet, hogy pont azért akar majd téged, mert eddig ezt senki nem tette meg neki!
2020. jan. 4. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!