Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első alkalommal mindig rosszul megy a szex?
Nekem is nehézkesen sikerült az első.
L
nekem egészen okésan sikerült pasiként, és élveztük is mind a ketten. Persze nem voltak magas elvárásaim, nem lebegett olyan a szemem előtt, hogy muszáj három orgazmust okoznom, mert különben béna vagyok, egyszerűen csak élvezni akartuk egymás testét és az sikerült.
Nem tudom milyen az a katasztrofális. Mert ha már jó a hangulata mind a két embernek és kívánják, akkor már nem lesz rossz.
Ha pedig rossz a hangulat és félnek és nem akarják, akkor meg nem kell szexelni
Igen. Szintén. Emlékszem mikor legelőször akart lepippantani és konkrétan fel sem állt.
Egyik kolléganőm mondta erre, hogy ő az első (pár) szexet kizárólag néhány feles után vállalja be.
Enyhít a gátlásokon, ellazít stb. Hülye voltam, hogy én nem így tettem.
Hát nekem sem az első alkalmak voltak a legemlékezetesebbek, de katasztrofálisnak azért egyiket sem nevezném. Tény, hogy az összeszokás és egymás vágyainak, testének megismerése után fergetegesebbek lettek az együttlétek.
n36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!