Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen volt az első anális szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első anális szex?

Figyelt kérdés

Nagyon fájt? Hogyan történt?

Miután megtörtént megutáltátok vagy szeretitek vagy közömbös?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2019. nov. 7. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőre...hát, elég illuminált állapotban került sor. A párom, kihasználta a helyzetet.

Nem fájt, de szinte nem is voltam magamnál. Akkor tudatosult igazán bennem, mi történik, amikor már javában bennem járt és hallotam a kielégülő sóhajait, majd belém élvezett...

Na az egy cseppet sem volt kellemes, letörölgetett, de az italtól én még elég kótyagos voltam, kimenni a mosdóba képtelen voltam, ìgy csak feküdtem az àgyban, úgy tettem, mint ha észre sem vettem volna, nem volt kedvem vitàhoz.

Hajnalban tudtam kimenni rendbetenni magam...

Egészen màsnap estig, irtó fura érzésem volt, kavargott a gyomrom.

Nem hoztam fel neki. De azutàn, egy darabig, még a szexet sem kìvàntam.

Ma màr, màs a helyzet. Mostansàg izgat a gondolat és vàgyom, kipóbàlni.

2019. nov. 7. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

1-es!

Gondolom másnap még a másnaposságtól kavargott a gyomrod nem attól,hogy análisan beléd élvezett!

2019. nov. 7. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2 nőnek csináltam. A másodiknak kicsit fájt, az nagyon felizgatott. De amikor már rendesen bement és nem fájt neki, már nem volt semmi. Férfiként mivel csak gumiba jöhet szóba, semmi extrát nem ad testileg. Lelki, mentális része van, hogy ezt is megengedte. Ha esetleg olyan lannyal találkozok aki szereti akkor csinálnám neki, ha kéri.
2019. nov. 7. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként itt még soha senki nem írta, de az análszex azért járhat sérüléssel is a férfi részéről!

Azért a fenék elég szűk..és ha vastag a péniszen a kupak,az bizony felhorzsolódhat!

2019. nov. 7. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fájdalmas, és nagyon rossz.

Utána nem nagyon akartam többet soha popsiba.

2019. nov. 7. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sikerült olyan nővel találkoznom, aki engedte és beraktam neki a zuhanyzóban. Mindig is kíváncsi voltam rá, hogy milyen és nekem minden téren nagyon pozitív élmény volt. 40f
2019. nov. 7. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon intenzíven szexeltünk az exemmel, extrém nedves voltam és sokszor izgatta már előtte a popsimat amit nagyon élveztem így hát lovaglóban belecsusszantam popsival a farkára. Engem is meglepett de egy kicsit sem fájt és ezután rendszeresen csináltuk análisan mert mindkettőnknek jól esett. Egyébként az elsőnél szerintem az izgalom miatt nem fájt mert később volt, hogy kellemetlen volt.
2019. nov. 8. 00:31
 8/8 anonim ***** válasza:

A csaj kérte hogy tágítsam ki a játékával, megtettem. Aztán mondta h dugjam be. Bedugtam. Aztán úgy dugtam és nagyon élvezte. Azt mondta hogy ha lenne mégegy fa$zom akkor azt szopná közben... Jó volt.

32F

2019. nov. 9. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!