Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan köztetek, aki megengedné nem orvosnak, hogy meghallgassa fonendoszkóppal a szívét?
Simán. Mondjuk engem nem szexuálisan izgat hanem csak szeretem az anatómiát és érdekesnek találom a szív-és érrendszert. Meg amúgy én is szívesen meghallgatom valaki szívverését ha úgy van, sosem árt tapasztalni. Például tök hasznos tudás volt megtanulni klasszikus módon vérnyomást mérni :)
18/L
Szerintem ez nem beteges
Inkább érdekes lenne na meg a kérdésem az, hogy mi benne olyan vágyfokozó?
Ha lehetne alkalmam rá (nyilván a partnertől is függ, hogy kicsoda) akkor kipróbálnám. Izgi lenne.
Utolsó vagyok.
Egy valaki az előző válaszom óta naponta több privátot is ír, fogalmam sincs, milyen szándékkal. De miből gondolja azt itt bárki, hogy ha én adok egy nyilvános választ, mindenképpen privát levelezésben is benne vagyok. Tapintat, figyelem, intelligencia, fiúk!
28 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!