Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan történt az első csókotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan történt az első csókotok?

Figyelt kérdés
2020. jan. 1. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Esőben, egy esernyő alatt, 16 évesen

L

2020. jan. 1. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Banketten 15 évesen és nagyon finom volt.. f
2020. jan. 1. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Annyira sok volt, hogy már nem is emlékszem pontosan, de azt hiszem talán mégis. 16 éves voltam és a Balatonon megismerkedtem egy 22 éves sráccal és séta közben finoman felém fordult és az volt ijesztő, hogy hirtelen a számba dugta a nyelvét, ami nagyon nem esett jól, sőt undorodtam tőle. Most már így sok ezer év távlatában és tapasztalattal a hátam mögött tudom, hogy nagyon fontos a kémia, a vonzalom, hogy a csók tényleg olyan legyen amilyennek lennie kell. Forró, szenvedélyes és gyakorlatilag az előszobája a szeretkezésnek. Nálam alapvető követelmény, hogy a párom jól csókoljon, mert elképessztően fel tud izgatni, szinte olyan, mint egy mini szeretkezés.
2020. jan. 1. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

5 évesen a szomszéd lánnyal

F

2020. jan. 1. 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
Szopás közben történt. Ma már csak nevetek rajta hogy így alakult.
2020. jan. 1. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Még nem történt meg.
2020. jan. 1. 23:01
 7/10 anonim ***** válasza:
39%
A farkaban volt a nyelve vagy hogy lehet szopás közben?
2020. jan. 1. 23:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

15 éves voltam, és a gimiben egy csinos, bár nagyon vékony lánnyal ültem egy padban. Tetszett nekem, de nagyon bátortalan voltam. Végül mégis elhívtam moziba, és utána hazakisértem. Beszélgettünk a kapu előtt, és egyszerre egy puszit adott a szám sarkára. Mintha a villám csapott volna meg. Egy pillanatra azt se tudtam, hol vagyok, egy szót se tudtam kimondani. Csak álltam ott, ő pedig bement a kapun.

Semmi más nem volt rám ilyen nagy hatással, azóta sem.

2020. jan. 1. 23:20
 9/10 anonim ***** válasza:
36 évvel ez előtt egykis falusi bál közben.... a lány egy évvel idösebb volt és hát A !!!! kamasz szerelem... én fiúként nagyon izgultam mert tudtam,hogy a búcsú puszik után már az este mindenképp megkell csókolnom... idősebb barátok elmondták " nyelveddel kell körözni a szájában " de én sehogy nem tudtam elképzelni ,hogy fog ez sikerülni... :) tánc .. séta és egyszer csak felém fordult a lány és hát megcsókolt ... én pedig mint aki mindig azt csinálta szépen csókolóztam vele ... nagy kő esett le a szívemről milyen jól sikerült. Nem tudom a lány aki most egy régi régi barátom felesége tudja e a mai napig, hogy nekem az volt az első..csók aminek az kellemes ízére a mai napig emlékszem.
2020. jan. 1. 23:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Buliban, részegen.
2020. jan. 1. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!