Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókotok lánnyal?
Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 11:11
1/11 anonim válasza:
Izgalmas, csodaszép....kiugrott a szivem. 😊😊
2/11 anonim válasza:
Fantasztikus és a folytatás is. 17 évesen egy tapasztalt nővel voltam medencés lánybúcsún. Még ma is nedves leszek ha rá gondolok.
4/11 anonim válasza:
Csodás volt az eslő. Menten elaléltam :D
A második - még az is.
A többi már nem, mert teljesen kiábrándultam... O.o
5/11 anonim válasza:
uhhh felejthetetlen, fantasztikus *-*
6/11 anonim válasza:
Az első lányos csókomra nem emlékszem... De az első szerelmes csókomra a lánnyal, akivel szerelmesek voltunk egymásba... Gyönyörű volt, fantasztikus volt. Soha nem felejtem el. :) Ha tehetném minden előző csókot eltörölnék. Örökre megőrzöm magamnak az első, igazi szerelmes csókom emlékét.
7/11 anonim válasza:
Az első néhány nem volt jó, viszont amikor szerelmesen váltottunk csókot, az csodálatos volt.
8/11 anonim válasza:
Csak egy novel volt tokeletes. Nem az elso csok volt az eletemben. De tudtam mar a csok pillanataban, hogy ez a tokeletes csok, az utolso, ami utan masra mar nem vagyik az ember.
Sajnos nem vagyunk egyutt, de a csokjat sohasohasoha nem fogom tudni elfelejteni, azota is hianyzik. :(((
9/11 anonim válasza:
Nekem: " tejoistenilyenvannnn?-érzés...
10/11 anonim válasza:
Ui:A 8-as valaszoloval volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!