Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol történt meg az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol történt meg az első csókotok és hogyan? Élveztétek vagy sem?

Figyelt kérdés
2019. okt. 1. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:

alsóban is volt szájrapuszi olyan célból...

ötödik után nyári táborban egy lány nagyon belém volt zúgva és ő vett rá normális csókra, a táborhely mögötti füves részen már sötétben

ahol én kezdeményeztem az talán hetedikben volt, osztálytárs-lány, a kálvin téri metró megállóban az első randin :D

2019. okt. 1. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon gáz story xD

Újèvi buliban volt egy csaj , nem extra de nem is csúnya , olyan erős kôzepes.

Elment egy sráccal valahova ,( megjegyzem mindenki be volt ba.szva mint a disznó) aztán visszajött egy másik fickóval , majd velem nyalt a vègèn.

A durva ebben az ,hogy az első srácot leszo.pta , utánna a másodikkal nyalt meg megujj.aztata magát èèèès csak utánna jött oda tehât lènyegèben lesz.optam a haveromat .

Mi a tanulság?

Ne hívj kurv.át a buliba mert megszopod.

2019. okt. 1. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:
A 2# vagyok , ám ha èlveztem akkor de utólag belegondolva borzalmas volt.
2019. okt. 1. 23:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Még soha.

21/F

2019. okt. 1. 23:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Az első csókom egy fogadás szüleménye volt,még iskolás koromban.

A fogadás lényege az volt,hogyha én kb.10 ember előtt merek csókolózni egy sráccal,akkor az a srác is elő meri venni a farkát ott helyben...

Na így alakult az első csókom :)))

2019. okt. 2. 02:57
 6/8 anonim ***** válasza:
15 eves voltam az elso komolytalan kapcsolatomban. A vasútállomáson tortent, nem volt jo, nem élveztem egyáltalán.
2019. okt. 2. 06:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem hátra van még 26f
2019. okt. 2. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:
17 évesen egy parkban az életem első randipartnerével. Harmadik randink volt és láttam hogy elkezdi simogatni az arcom meg közeledik meg ilyenek. Akkor én is elkezdtem felé mert gondoltam oké, nem húzom tovább az időt ha ezek szerit itt az ideje. Hidegek voltak az ajkaji és végig azon gondolkodtam milyen fura érzés. Abszolút nem élveztem.
2019. okt. 2. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!