Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy vesztettétek el a szüzességeteket? Hány évesek voltatok és mennyi a lány? Hány sráccal szexelt már előttetek? Alkalmi volt, vagy kapcsolat? Hányszor élveztetek el első alkalommal és hányszor a lány?
Barátnőmmel
Én 24, ő 23
0, neki is én voltam az első
Kapcsolat
Én egyszer sem, ő 2x
Én először prostinál voltam 21 évesen. Orál után beraktam és kb. 1,5 perc alatt elmentem :D
Hihetetlenül aranyos és rendes volt velem, de hónapokig gondolkodtam és nézegettem, hogy mi/ki/hogy legyen. Aztán lett barátnőm és megbeszéltük, hogy tali, én pedig beijedtem, hogy ha lesz szex, azt sem tudom merre van az előre. Szóval így lett ez. Másnap találkoztam a csajjal, este lett is szex és azt mondta ilyen jó szinte soha nem volt neki. (Na mondom biztos kamuzik) Úgy fél évre rá megkérdeztem, hogy tényleg olyan jó volt neki? Azt mondta igen de meg volt ijedve mert biztos azt hiszem hogy egy rin9yó mert hogy elsőre lefekszik valakivel meg ilyenek. Én meg mondtam neki hogy vele volt az első igazi szex, ő meg azt nem akarta elhinni. Mondjuk ha ott lett volna az 1-1,5 perces dolog akkor tutira beégek mint a sicc, így abszolút nem bántam meg mert már nagyjából tudtam mire számítsak és az volt a legfontosabb, hogy neki jó legyen. Egyszerűen csak próbáltam a maximumot nyújtani az akkori információim és tapasztalataim alapján. Úgy tűnik sikerült is, ennek örülök. Jó volt és emlékezetes, én ezt tartom igazán az elsőnek, a pr0sti lényegében nulladik volt, amolyan demó :)
Lol, a csajjal ilyen interjút kellett volna készítenem? :D
A barátnőmmel vesztettem el, akivel 1.5 hónapja jártunk. Szerettem volna hamarabb is, de nem engedte, úgyhogy meg kellett várnom, míg ő mondja, és akkor. Ezt most ne részletezzük.
23 éves voltam, ő is. Nem tudom, mennyivel szexelt előttem, de 2-3 biztos volt, még análba is kapta valakitől, sőt, még focipályán is csinálta. Na, mindegy. Koncert után este kerültünk haza, és elkezdtük csinálni, de nem voltam elég kemény, meg az óvszerben nem éreztem jól magam, ezért abbahagytuk, másnap délben folytattuk, akkor vesztettem el igazán, mert végre sikerült is elélveznem. Szintén nagyjából 1 perc alatt. Aztán 1-2 órával később megint csináltuk, akkor már lovaglópózban tovább tartott. A lány nem élvezett el sose a farkamtól, csak akkor, ha a számmal, ujjammal csináltam neki.
28F
Buli után.
Én 17,ő 20.
Nem kérdeztem,de biztosan nem az első voltam.
Alkalmibb nem is lehette volna.
Én 1x és elég gyorsan.
Ő 1xbiztosan lasabban. Sokkal lasabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!