Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mihez kezdjek ha a férjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek ha a férjem erre vágyik?

Figyelt kérdés

Tudom sokaknak talán hazugságnak tűnhet pedig nem az.

A férjem 39. születésnapja most vasárnap lesz, kérdeztem tőle hogy mit szeretne szülinapra. Rögtön válaszolt, semmi köntörfalazás.Azt mondta hogy szeretné ha bevennénk egy második férfit, szeretné látni ahogy szeretkezem vele aztán a végén ő vele is. Kérdezte tudom-e mi az a "kukold" vagy mi, mondtam hogy nem, de annyira lelkes volt hogy rögtön mutatott is egy videót az interneten. Mit ne mondjak nem pont erre számítottam.

Azt mondta hogy már keresett is ideális jelöltet. Büszkén mesélte hogy egy 27 éves fiút talált a tinderen vagy hol aki benne lenne. Hagyjam rá majd elfelejti? félek hogy rámegy a házasságunk akár igent mondok akár nemet.

2020. jan. 1. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Huh, nekem ez titkos vágyam, azt kivéve, hogy nem tudnám elképzelni komoly kapcsolatban.
2020. jan. 1. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Ha ez igaz,azt mondanám,na most van itt vége mindennek .

Elválnak útjaink.

2020. jan. 1. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
30%

"Tudom sokaknak talán hazugságnak tűnhet pedig nem az."

"Hagyjam rá majd elfelejti? félek hogy rámegy a házasságunk akár igent mondok akár nemet."

Ezekből a mondatokból számomra világosan látszik, hogy egy újabb kamu kérdés. Eleve úgy kezded, nem hazugság, ergo ismered az oldalt, tudod jól milyen kérdések mennek és tudod mennyi a kamu benne. Ezért direkt ezzel elakarod oszlatni a kétségeket. Következő mondatod, meg hagyjam rá? Most komolyan szerinted egy házasságban, amikor együtt éltek csak úgy elfelejti a férjed... Aha, hát hogyne. Meg emiatt rámegy a házasságotok igen, igen.... Sokakat talán befűzöl a kérdéssel, de engem nem. Én a gyakori kérdések Sherlockja vagyok.

2020. jan. 1. 15:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz, akkor már vége is van.
2020. jan. 1. 15:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves 3as válaszadó. Örülök hogy te ez ilyen vidáman veszed de minden szó igaz amit leírtam, szerintem túlgondolod ezúttal a dolgokat. én nem ismerem az oldalt, azért kezdtem azzal a mondandómat mert ha én olvasnám kétkednék benne hiszen ki vágyik ilyesmire?
2020. jan. 1. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Megmondod neki hogy te ezt nem szeretnéd

Ha megérti,megérti ha nem akkor húzzon a pléhbe

2020. jan. 1. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnéd, akkor mondj rá nemet. Nem szabad semmit azért csinálni, mert majd a másiknak jó lesz. Főleg egy ilyen dolgot.
2020. jan. 1. 15:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez nem jön be, akkor csak mondd meg neki h te nem erre számítottál, és te nem szeretnél mással szexelni, ha ezért megsértődik, mert nem akarsz mással szexelni rajta kivül akkor jobb ha elgondolkodsz a kapcsolatotokon.

L

2020. jan. 1. 15:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Két választásod van.

Vagy elmondod, h köszi nem élsz ezzel, hagyja is, vagy elgondolkozol a lehetőségen, hátha megtalálod az izgató végét a szálnak és kiválasztod te magad a partnert.

Akivel te leszel kettesben előszőr, majd szépen elmeséled a randi után mi volt a férjednek, aki izgatottan fog neki esni a frissen megdugott nunidnak. :)

2020. jan. 1. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Fogós kérdés ...de ha te képes lennél rá akkor még mindig ott a kérdés, hogy ő komolyan gondolta e vagy az utolsó percben vissza rettene... ez a dolog tud nagyon szép lenni de általában nem 1 napos gondolkozást igényel és hidd el tapasztalatból mondom :) ...51 F
2020. jan. 1. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!