Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prud voltam az agyban, azóta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prud voltam az agyban, azóta nem keres. Hogy tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

Randiztam egy férfivel, majd lefeküdtünk 2x és sajnos kritizált, hogy nem vagyok elég bevállalós, majd eltunt szó nélkül. Ő idősebb is tőlem és nem engedtem neki a nyalást, mert féltem, hogy nem jó illatú vagyok ott (előtte volt ilyen gombás fertőzésem 2 hétig és nagyon komplexusos lettem), de próbáltam kompenzálni azzal, hogy orálisan kielégitettem, illetve több pózban is csináltuk. Valamiért szerinte prud vagyok és azóta nem igazán akar találkozni. Nekem ő volt a 2. ember, akivel lefeküdtem, nagyon a szivemre vettem, nem merek lefeküdni egy ideig senkivel. Hogy tegyem túl magam ezen?:(

22/L

2019. dec. 30. 15:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Klisenek klisé, de örülj, hogy megszabadultal tőle. Rendkívül gyakori, hogy nők szó szoros értelmében rakenyszeritik magukat olyanokra, amit nem akarnak.

Nem kell. Nem lesz jobb idővel, és nem vagy kutya, akinek a gazdája kedvére kell tennie. Ha valaki azt mondja hogy prűd vagy, mert nem ugrasz minden szavára, ott az illetővel van baj.

De gondolj bele: te elítélted volna azért, ha nem lett volna kedve megtenni veled valamit? Nem, ugye? Nagy fokú egoizmus kell ahhoz, hogy megsértődj azon, ha a másik valamit nem élvez szexuális téren.

Sajnos manapság a szexkultúra átmegy abba az irányba, hogy a szexet, és bizonyos szexuális játékokat "be kell vállalni" különben unalmas és prűd leszel. Hát baromira nem. Keress egy normális agyú férfit, aki nem illet negatív jelzőkkel, ha nem akarod rakenyszeriteni magad olyan dolgokra, amiket nem akarsz.

Baromi kevesen vannak, sőt, egyre kevesebben és kevesebben vannak, de attól még léteznek.

2019. dec. 30. 16:03
 12/19 A kérdező kommentje:
Én nem néztem volna le semmiért, ő se tökéletes, szerintem egymásra kell hangolódni.
2019. dec. 30. 16:09
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Hidd el, nem nagyon találsz olyan nőt a földön, aki nem szenvedett, vagy fog szenvedni a gombás fertőzéssel. A lényeg, akkor ne engedd a nyalást, még beteg vagy, utána mehet, semmi kellemetlenség nincs belőle. F
2019. dec. 30. 16:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ő volt a tapasztaltabb, így neki kellett volna türelmesebbnek lennie!

Az ő dolga lett volna a gátlásaidat oldani.

Úgy tedd magad rajta, hogy ne magad hibáztasd, és fogadd el, hogy ő ennyi volt!

Ha túl leszel rajta, rá fogsz jönni, hogy ennél lehet sokkal jobbat is találni...

33/F

2019. dec. 30. 16:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy hosszú távon úgyis feszültség lett volna az eltérő szexuális igényekből. Ő nyilván a könnyű szexet kereste, te meg a szerelmet. A kettő nem passzol össze.
2019. dec. 30. 16:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Pontosan miért is szerettél belé?
2019. dec. 30. 17:08
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy pocs volt felejtsd el. Rosszul valasztottal, legkozelebb korultekintobb leszel. Ne ostorozd magad, ahogy irtad o csak a 2. Pasi volt neked, ergo nem is lehetsz olyan tapasztalt mint masok. Ezzel nincs semmi baj. Viszont ha tudta ezt a pasi nem tudom mit vart... mindenkepp egy erzeketlen farok es valoszinuleg mindenkepp csak megdugni akart. Kar hogy bedoltel neki. Legkozelebb okosabb leszel, fel a fejjel:)
2019. dec. 30. 18:14
 18/19 anonim ***** válasza:
28%
"agyban" xD Na jó nem vagyok kcsog. 😂
2019. dec. 30. 18:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem szeretett téged. Aki szeret, feloldja a gátlásaidat, sőt, ha nem tudja feloldani, a gátlásaiddal együtt elfogad. Szexre kellettél neki, nem többre. Nem te hibáztál. Én se tolom soha oda senki képébe a micsodámat és nem is szeretem, ha ott ügyködnek. Olyan is volt, akinek ezzel azért volt problémája, mert gyorstüzelő volt és baromira beijedt attól, hogy nem tud orállal kompenzálni nálam. Engedtem amúgy, de olyan bénán, görcsösen csinálta, semmit se élvezett az egészből, na ha erre kellett begerjednem...miközben még a farka is lelankadt. Hát nem köszönöm, maradok azoknál, akik tudják használni a farkukat és nem csak a nyelvüket.
2019. dec. 31. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!