Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék aktívabb lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék aktívabb lenni az ágyban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátommal nagyon jó a szex, mindig élvezem. Szeretnek azonban picit aktívabb lenni.

Az a problémám hogy pl lovaglo pózban én csak lassan tudok mozogni, nincs meg nálam az a “twerk” mozdulat, nem tudok olyat :D próbáltam ugy hogy úgy csinálom mintha guggolnék, úgy jobban megy a mozgás. Ez viszont csak egy, hogy tudnék pl sima misszionariusban is aktívabb lenni hogy ne csak feküdjek? Vagy kutyában?

Barátom említette múltkor hogy mozoghatnék többet de ha lovagloban vagyunk mindig pozt vált nagyon hamar, általában úgy szereti ha én hason fekszem és lenyom az ágyra úgy meg elég nehéz mozogni. Sokszor lefog (karomat pl) és így azért úgy gondolom kevesebb erre a lehetőség (egyébként szeretem a picit agresszívabb szexet szóval nem ezzel van a baj). Vagy pl a nyakába emeli a lábaimat nyújtva, úgy meg egyáltalán nm tudok megmozdulni.

Szoktam közben simogatni, puszilgatni szoval nem az van hogy darab fa vagyok, de akkor mi mást tehetnek hogy aktívabb legyek?

Nem szükséges ajanlkozos üzeneteket írni, nem akarok mással gyakorolni, tanácsokra lenne szükségem ha valakinek van. Köszi :)

2019. dec. 27. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kipróbálhatnátok több pózt, állva esetleg a falnál vagy ül és te ugy lovaglod meg. Sokféle lehetőség van. L
2019. dec. 27. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Igazad van. Vele van a baj.
2019. dec. 27. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Mutassa meg ő h a pozokban helyedben hogy mozogna!
2019. dec. 27. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Még misszionárius pózban is tudsz mozogni, a csípőd nincs az ágyhoz szögezve, nyilván ezek apró kis lökések egy kis hasizom gyakorlat. Kutya pózban is rá tudod húzni magad a farkára, nem bonyolult, csak mozdulj meg.
2019. dec. 27. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:

A csípőd minden pózban tudod "tekergetni", mozgatni valamilyen mértékben, aktívabb lehetsz úgy is ha nem maradsz csendes, hanem még hangosabb vagy stb.

A legtutibb módszer: kérdezd meg nyíltan, egyenesen a barátod, hogy pontosan mire gondolt! Mi nem tudjuk kitalálni mi jár a fejében, mire vágyna.

2019. dec. 27. 17:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Én egyébként próbálkozom de ezek szerint nem elég :) Egy szoval se mondtam hogy vele van a baj...

Természetesen az a célom hogy jobb legyek és ő is elégedett legyen.

Beszéltünk már erről de annyit mondott csak hogy egyébként semmi baj nincs csak lehetne így hogy én mozgok többet. És ez csak azért ellentmondásos mert amúgy meg nem igen szokta hagyni hogy pl én legyek felül vagy én irányítsak jobban. De akkor majd kiprobalom ezeket aztán meglátjuk :)

2019. dec. 27. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Kicsit karmolaszd, csokolj, turj bele a hajaba, nyogdecselj, beszelj rola hogy milyen jo, stb (mar ettol felizgulok hogy irok rola) :)
2019. dec. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!