Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok. Indiszkrét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok. Indiszkrét kérdés, ne szidjatok érte. Ti milyen "pajkos" dolgokat csináltok egymással az ágyban?

Figyelt kérdés

Pl. nálunk, barátnőm rám fekszik és csiklandozni szokott meg hasba fújni. Azt is imádom, mikor piszézünk, vagy apró puszikat lehel a homlokomra. Annyira imádom, mikor ezeket csinálja! Nálatok is vannak hasonló cuki dolgok?

21 éves, leszbikus lány

2019. jan. 23. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ez nagy mértékben korfüggő. Mert a te korodban ezek tényleg aranyos dolgok. De 30-40-es nőknél már valahogy nem tudom elképzelni, hogy egymás hasába fújnak.

Persze lehet,hogy nincs igazam és valaki rámcáfol.

2019. jan. 23. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Ezzel a kérdéssel konkrétan fájdítod az egyedülállók szívét.. Amíg volt valakim én is szerettem a "hasba fújást" (Vicces ezt így leírni), a csiklandozást és ehhez hasonló játékos szeretetteljes dolgokat. Olyan is volt, hogy bírkóztunk egymással az ágyon megméretettni ki az erősebb, de aztán hamar egymásra gerjedtünk.. Mondjuk ez még 18 éves korom körül volt, de szerintem ez kortól független. Inkább személyiség függő ki mennyire játékos. Én most is ilyen lennék. 23/L
2019. jan. 23. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Mi is szoktunk birkózni (mindig én nyerek),de mi inkább csak bújunk,puszilgatjuk egymást,csókolózunk.Szeretek neki eszkimópuszit adni,azt mindig én kezdeményezem,ő pedig a hajamat simogatja és játszik a fülpiercingjeimmel.Egymás kezeivel is szoktunk játszadozni.Ezeket sosem tudnám megunni...

18/l

2019. jan. 23. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Szerettem volna tudni, nem túl gyerekes dolgok ezek. Főleg 1-es, most hogy említed az idősebb korosztályt. Bár én, legalábbis most, úgy érzem, negyven évesen is imádnám, ha a barátnőm a fentieket csinálná velem. 2-esnek pedig: Ne haragudj rám, nem a szívfájdítás volt a célom, remélem mihamarább boldog leszel. :)
2019. jan. 28. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 1-es, én félig meg is cáfollak, mert bár én 21 éves csaj vagyok, de a párom egy 44 éves nő, ami pedig kedves kérdező, a pajkos dolgokat illeti, írtad pl a csikizést, hasbafújást, nálunk ez úgymond a békülis kulcsa szokott lenni. Néha ugyanis jól összerúgjuk a port (mert ugye kell az adrenalin is!), olyankor egész nap fagyos hangulat, hagyj békén, ne szólj hozzám stb... este mikor lefekszünk sértődötten tőlem elfordulva fekszik én meg könyörgök neki, kelletem magam: -Naa ne haragudj rám, kérlek bocsáss meg! Naa légyszíí büntess meg, lásd el a bajomat, itt fekszek kiszolgáltatva! (még a karjaimat is kinyújtom) És egyszercsak rám veti magát, fél kézzel lefog, fél kézzel iszonyatosan csikiz és sokszor a hasamba fúj, közben ilyeneket mond: -Na nyitsz még egyszer ilyen hangot nekem? Most megnevellek, te kis csitri! Mostantól tisztelni fogsz! (meg hasonlók) És egy idő után ez az egész átmegy szexbe, majd a végén az orrom hegyét simizve azt mondja: -Remélem megtanultad a leckét kisanyám! Én meg vigyorogva azt szoktam mondani: -Sajnos nehéz a felfogásom, párszor még taníts móresre! (Eszkimópuszi, homlokpuszi is szintén van nálunk is) ... Huhh, ezt jó részletesen kifejtettem, na majd ezért is "kapok" ha meglátja... De szóval röviden tömören nálunk ez így megy: veszekedés, csiklandozás, szex, békülés.
2019. jan. 28. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Az 1-es vagyok.

Akkor kívánom, hogy legyen benne részed 40 évesen is!

Örülök, hogy valamilyen szinten hasznos volt számodra a válaszom, mert látom eléggé lepontozták.

2019. jan. 28. 17:25
 7/7 A kérdező kommentje:

1-es, minden válasz hasznos számomra, a tiéd is, mindenki másé is, mert tényleg érdeklődés céljából írtam. Becsszó, nem én pontoztalak le.

5-ös, te aztán tényleg alaposan kifejtetted! Nem semmi lehet, ami nálatok folyik! De végülis a lényeg, hogy szeretitek egymást, mert azt szűrtem le a szavaidból, de javíts ki ha tévedek, hogy ezek a veszekedések nálatok, még ha néha komolyak is, de gyakran már az előjáték része. Hát most ilyet is hallottam. Köszi neked is a választ.

2019. jan. 29. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!