Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok. Indiszkrét kérdés, ne szidjatok érte. Ti milyen "pajkos" dolgokat csináltok egymással az ágyban?
Pl. nálunk, barátnőm rám fekszik és csiklandozni szokott meg hasba fújni. Azt is imádom, mikor piszézünk, vagy apró puszikat lehel a homlokomra. Annyira imádom, mikor ezeket csinálja! Nálatok is vannak hasonló cuki dolgok?
21 éves, leszbikus lány
Szerintem ez nagy mértékben korfüggő. Mert a te korodban ezek tényleg aranyos dolgok. De 30-40-es nőknél már valahogy nem tudom elképzelni, hogy egymás hasába fújnak.
Persze lehet,hogy nincs igazam és valaki rámcáfol.
Mi is szoktunk birkózni (mindig én nyerek),de mi inkább csak bújunk,puszilgatjuk egymást,csókolózunk.Szeretek neki eszkimópuszit adni,azt mindig én kezdeményezem,ő pedig a hajamat simogatja és játszik a fülpiercingjeimmel.Egymás kezeivel is szoktunk játszadozni.Ezeket sosem tudnám megunni...
18/l
Az 1-es vagyok.
Akkor kívánom, hogy legyen benne részed 40 évesen is!
Örülök, hogy valamilyen szinten hasznos volt számodra a válaszom, mert látom eléggé lepontozták.
1-es, minden válasz hasznos számomra, a tiéd is, mindenki másé is, mert tényleg érdeklődés céljából írtam. Becsszó, nem én pontoztalak le.
5-ös, te aztán tényleg alaposan kifejtetted! Nem semmi lehet, ami nálatok folyik! De végülis a lényeg, hogy szeretitek egymást, mert azt szűrtem le a szavaidból, de javíts ki ha tévedek, hogy ezek a veszekedések nálatok, még ha néha komolyak is, de gyakran már az előjáték része. Hát most ilyet is hallottam. Köszi neked is a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!