Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy másik lánnyal az ágyban?
Tudom, hülye kérdés, csak arra vagyok kíváncsi hogy más lányok mit éreznek mikor lefekszenek egy lánnyal...
Még sosem volt szexuális kapcsolatom és őszintén megvallva nem is éreztem semmi féle nemi vágyat férfiak iránt, nőkre meg nem is gondoltam. Viszont megismerkedtem egy lánnyal aki egy buliban részegen megcsókolt - persze csak poénból - és azóta nem tudom kiver a fejemből... Azt hiszem most jöttem rá hogy a lányokat szeretem...nem tudom össze vagyok zavarodva.
Csodálatos.. Számomra olyan érzés, mintha megérkeztem volna. Olyan érzékeny és puha, miközben belül átjár a forróság.. A csókjától teljesen benedvesedek és egy érzés a mellkasomból elvándorol az alhasamig, ahol szétárad egy kellemes bizsergés.. Folyamatosan csak csókolnám minden kis porcikáját. Azt akarom, hogy a fülembe nyögjön az élvezettől. Annyira vágyom erre, hogy el sem tudom mondani.
Bocsánat a drámaiságomért, azt hiszem egy kicsit magányos vagyok..
4-es válaszoló tökéletesen leírta!
Elképesztő eksztázis!
Hmmm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!