Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az egy nőnek, hogy hónapokon át találkozgatunk mindenféle intimitás vagy közelség nélkül?
Szerintem vagy csak egoboost-nak szánt, vagy szimplán aszexuális, vagy kizárólag társaságként tudott értékelni.
Láttad rajta, hogy mint nő, közeledne?
Az ilyen nagyon ki tudja verni nálam a biztosítékot.
Mint ha a szex valami ördögtől való dolog lenne, közben meg ha rossz a szex felesleges minden erőlködés.
Több okból is csinálnak ilyeneket nők, pár példa:
A) Van egy neki tetsző pasasa, aki csak kefélgeti, a pasasnak eszébe sem jut, hogy a nőt jobban
megbecsülje, mondván a nő ennek is örülhet. A nő azért kezd randizgatni más férfiakkal, hogy pasasa lássa, hogy bizony van rá kereslet, ki fogja rakni, ha nem kínál nekik komolyabb megbecsültséget, és ki is rakja, ha úgy alakul...
B) Van környezetében pár neki tetsző férfi, akiknek demonstrálni akarja, hogy nem megközelíthetetlen, ha-e férfiak látják, hogy náluk szolidabb pasassal is randizgat a nő, akkor közükül valamelyik a nagy számok törvénye alapján mer lépni. Ráébred pl. arra, hogy "hoppá itt van a baráti körömben ez a haver tök jó csaj, akivel havonta pár bulin jól elbeszélgetek, összebújva táncolok, hazakísérem. Simán megkaphatnám én is, ha meg nem lépek, akkor elhappolják..."
Ha szóba állt veled akkor külsőd, meg minden más alapján is valamennyire bejöttél neki, csak menet közben nem volt elég férfias a fellépésed. Pl. inkább szövegeltél, ahelyett hogy érintésekkel hatottál volna rá.
Elmondom. Kompromisszumot akart kotni, de nem megy. Kozben pedig egy ferfit hulyit.
Maganyos, pasit akar, soha sehol senki nem akadna, es te vagy a talan egyszer hatha.
Az esze jarni akar veled, de o igazabol nem.
Nincs semmi hiba benned.
En nem mentem el idaig, de nagyon sokaig szuz voltam dogos szexbomba letemre. Zarojel, a magyar pasik nem tetszenek, ahogy mashova kerultem, eszaki vonasok, azt se tudtam, kibe szeressek bele...
Sajnalom nagyon. A lany lelki nyomora nem eleg ahhoz, hogy az idodet rabolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!