Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire számít, hogy egy fiú szűz?

Figyelt kérdés
Ha ez számít, de ha mégis, hány évesen zavaró nektek?

2019. okt. 27. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Nálam csak annyira számít, h ha megtudom h a pasi szűz akkor nem kezdek ki vele.
2019. okt. 27. 09:38
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Én kifejezetten örülök ha 20 alatti fiú szűz. Tetszik hogy én vezethetem be a testi örömök világába;)

Olyan 25 éves korig elég furcsának tartanám és elgondolkodnék, de nem különösebben zavarna, van az az élethelyzet ami miatt így alakulhat. Ha nem azért szűz mert -ahogy ők hívják magukat- incel, akkor az első pontban leírtak állnak fent:)

25 fölött már nem hinném hogy a szüzesség "egyedül van", az inkább valami súlyos problémának lehet a tünete...

2019. nov. 5. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

Nem szabad elmondani. Tilos.

20 felett soha! A nők 100% azonnal tudja, hogy valami nincs rendben veled. 50%-uk azonnal szakít. Hiába a nagy "szerelem". Semmit se számít, azonnal elmúlik.

2019. nov. 5. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
#3 jól mondja, szex után mond el. de ha így kezded nem lesz második randi
2019. nov. 6. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én így jártam 25 felett:

1. Elmondtam hogy szűz vagyok. Lány szakított.

2. Nem mondtam el, de érezte szerintem a teszetoszaságomon. Szakított, még le is tiltott FBn :D pedig nem haraggal váltunk el.

3. Elmentem qrvához. Túlestem rajta. Valami megváltozott mert a kövi alkalommal a lány felhívott magához 2. randin. Ráadásul csinos tapasztalt lány volt. Rendesen megadtam neki ami jár :D bár azert bénáztam kicsit itt-ott, de az összkép pozitív volt, pedig nincs nagy farkam, csak 16-os kaliber.

Lett 3. randi is :)

Sose mondjátok el, vagy ne legyetek szüzek 😃

2019. nov. 6. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kövi alkalmat úgy értem, hogy nem szűzként megismertem egy lányt és ráhajtottam. Nyilván a prostit nem mondtam el, csak hogy volt barátnőm korábban de nem volt tul jó vele a szex.
2019. nov. 6. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!