Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire számít, hogy egy fiú szűz?
Én kifejezetten örülök ha 20 alatti fiú szűz. Tetszik hogy én vezethetem be a testi örömök világába;)
Olyan 25 éves korig elég furcsának tartanám és elgondolkodnék, de nem különösebben zavarna, van az az élethelyzet ami miatt így alakulhat. Ha nem azért szűz mert -ahogy ők hívják magukat- incel, akkor az első pontban leírtak állnak fent:)
25 fölött már nem hinném hogy a szüzesség "egyedül van", az inkább valami súlyos problémának lehet a tünete...
Nem szabad elmondani. Tilos.
20 felett soha! A nők 100% azonnal tudja, hogy valami nincs rendben veled. 50%-uk azonnal szakít. Hiába a nagy "szerelem". Semmit se számít, azonnal elmúlik.
Én így jártam 25 felett:
1. Elmondtam hogy szűz vagyok. Lány szakított.
2. Nem mondtam el, de érezte szerintem a teszetoszaságomon. Szakított, még le is tiltott FBn :D pedig nem haraggal váltunk el.
3. Elmentem qrvához. Túlestem rajta. Valami megváltozott mert a kövi alkalommal a lány felhívott magához 2. randin. Ráadásul csinos tapasztalt lány volt. Rendesen megadtam neki ami jár :D bár azert bénáztam kicsit itt-ott, de az összkép pozitív volt, pedig nincs nagy farkam, csak 16-os kaliber.
Lett 3. randi is :)
Sose mondjátok el, vagy ne legyetek szüzek 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!