Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Számít, hogy a lány még szűz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít, hogy a lány még szűz?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasom itt, hogy nem számít, ha a lány még szűz. Ez csak egy állapot. Valaki értékelné, de semmi több. Elsőre talán kicsit finomabbak lennétek vele. De nem fogtok sokáig várni egy szűz lánnyal, hogy beadja a derekát.

Tényleg hetek alatt kell szexelnie veletek?

2019. júl. 5. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Ez hulyeseg. Aki tenyleg szereti ezt a bizonyos lanyt,az kivar amig a lany nem all ra keszen. 23/F
2019. júl. 5. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:
36%

bármennyit várnék rá

örömmel vezetem be a csodás világba

budapesti férfi

2019. júl. 5. 23:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális a kapcsolat, és tényleg szeretik egymást a felek akkor nem a szex miatt van a pasi elsősorban a lánnyal. Hanem a személyisége miatt. Előbb úgy is meg kell ismerni a másikat, lehet egy kiallhatatlan szemét, akkor meg mindegy milyen az ágyban. :D

Rám is várt anno 4 hónapot a barátom zokszo nélkül, pedig volt már több kapcsolata előttem. Siman el lehet ütni addig az időt azzal hogy gyakoroljátok kinek mi a jó. :)

2019. júl. 6. 00:16
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

Én is megváratnám amíg úgy nem érzem hogy elég stabil és akarom is

21l :))

2019. júl. 6. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!