Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk számít valamit, hogy szűz-e a lány vagy sem?
Van, hogy az egyik hátrány vagy előny?
Mennyi ideig várnátok ha szűz/nem szűz?
Abból a szempotból előny, hogy elmondhatod magadról hogy te dugtad meg először.
Abból viszont hátrány, hogy szűz lányt először óvatosan illik megdugni.
Számít, és attól függ milyen a lány.
Ez olyan mint életben. Vannak talpraesettebbek és vannak bénábbak. Van aki első szexnél is jó, és van aki nem.
Nekem mindkétféle barátnőm volt. Akkoriban egyikkel sem volt semmi gondom, de mára már nem szeretnék szűz lányt, egyszerűen már nem akarok azokon a dolgokon újra átmenni, amin átmentem, persze ha a nagy ő egy szűz lány lenne, akkor is mindent megtennék érte.
Tekintve, hogy én jövőt tervezek nem pedig kalandozok, ezért ha valakivel együtt vagyok én komolyan gondolom vele, plusz így 23 évesen azért már mérges lennék, ha éveket kéne várnom. Pár hónap rendben van, de utána félig meddig sértésnek venném, persze a másik fél is megérthető.
Én csak egy szűz lánnyal szexeltem amikor 17 voltam, azóta szerencsére nem (25 év körüliek között eléggé meglepődnék manapság ha találnék egy szűz lányt egy szórakozóhelyen). A szűzhártya átszakítása az olvasottak alapján van akinél könnyen megy van aki pedig eléggé megszenved vele. Na hát az akkori barátnőm az utóbbi volt. Nehezen szakadt, fájt neki, vérzett... Maradjunk annyiban, hogy életem első alkalma nem volt olyan csodálatos mint másoknak, úgyhogy én amúgy sem díjaznám annyira ha még egyszer ezt el kéne játszanom.
Meddig várnék ha nem lenne szűz... Hát mostanában nem sokat kell várni a lányokra, de ha mondjuk lenne egy ilyen akkor max egy hónap. Annyi idő alatt szerintem eldöntheti, hogy akar-e valamit vagy nem, azon túl az nekem már csak agyhúzás.
Nálam előny! Imádom a szűz csikókat betörni, idomitani.
Azért is jó, mert még nincsenek rossz berögződéseik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!