Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak is bejön ez?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok és nekem iszonyúan bejön a salátás punci. Volt már olyan baràtnőm is akinek babás volt meg olyan is akinek salátás. Az utóbbit valamiért sokkal jobban szeretem kényeztetni és sokkal izgatóbb is volt számomra. Nem tudtam vele betelni. Más is van még ezzel így vagy csak nekem jön be ennyire? F2019. nov. 4. 19:23
1/18 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, ha szőrös akkor még jobban.
2/18 anonim válasza:
Igen, masnak is bejon. Az emberek miert kepzelik mindig azt magukrol, hogy annyira egyediek?
3/18 anonim válasza:
Én is izgatóbbnak találom a salátást, de még eggyel sem találkoztam, pedig azt mondják hogy sok lánynak ilyen van.
4/18 anonim válasza:
Linkeljen már vki egy ilyet. Komolyan nem tudom milyen. Nő vagyok
6/18 Noren1989 válasza:
10/18 anonim válasza:
Ja hát sajnos nekem olyan,mint amit linkeltél salátásat, talán a nagyajkaim jobban olyan tevepatásak. Nekem nagyon nem jön be és félek is amikor egy pasi először látja. Anyukam is mondta,hogy ronda és hogy meg kellene műttetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!