Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, másoknak is bejön ez a dolog, ez normális?
Szóval egyik nap az egykori középiskolás pólómat vettem föl itthonra (tudjátok, az a suli póló, amiben tesizni kellett :D), meg még egy bugyi volt rajtam, mert nagyon meleg volt. És mikor ezt meglátta a párom, teljesen beindult, és rögtön letámadott, és azt kérte, hogy magázzam(!!!) szex közben, mintha ő lenne a tanár, én meg a diáklány. Ja, és még azt kérte, hogy a póló had maradjon...
Ez normális dolog? Mások is beindulnának erre, vagy csak az én barátom ilyen? Bevallom, nekem ez kissé furcsa volt, nem is értettem a dolgot, de hogy többet nem veszem föl ezt a pólót, az is biztos.. :D
Dehogy beteg. Egy kis szerepjáték sose árt szerintem.
miért mindenki dugjon misszionárius pózban hang nélkül ?
Ugyan már, ebből olyan jó játékokat lehet összehozni... Felkapsz magadra egy ilyen szerelést:
A hüvelyedbe felhelyezel egy távirányítós vibrátort, aminek a távirányítóját a pasidnak adod. Aztán, mint egy szóbeli vizsgán, ő kérdez, te válaszolsz. Ha valamit nem tudsz, akkor büntetést kapsz (pl. fenekelést).
22/L
Biztosan csúnyák a melleid....
Látod mit tesz a 25év korkülönbség !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!