Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha a barátnőm huga...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a barátnőm huga bejön kérdezni valamit amikor szexelünk?

Figyelt kérdés

Az ajtó nem zárható, bejön kopogás nélkül, odaáll az ágy mellé és kérdez valamit a testvérétől, hogy hol van ez vagy az. Addig megállok (de nem huzom ki) bnőm válaszol neki, akkor kimegy és folytatjuk.

Szóvá tettem, hogy miért jön már be? Az volt a válasz, hogy nem kell útálni a hugomat. Ezeknek elment az esze? Vagy velem van gond? (nem hinném hogy 3-ast akarnak) 21f

2016. márc. 14. 23:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Prolik.
2016. márc. 14. 23:06
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedig bevonhatnád a hugicát. Amíg le van foglalva a szája, legalább addig sem okvetlenkedik a kérdéseivel.
2016. márc. 14. 23:07
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet sem hallottam még :D
2016. márc. 14. 23:07
 4/22 anonim ***** válasza:
32%

Bement, látta mi a téma.

feldobott valami hülyeséget, gondolta kapcsolsz/tok... ki tudja. lehet neki sem ártana a...

Főleg a csaj megnyilvánulásából. nemtom, nem ismerlek sem téged, sem a csajt, sem a hugicát. De lehet még anyut is beszervezném, ha jóféle. (persze ha van mire)

2016. márc. 14. 23:13
 5/22 A kérdező kommentje:

A hugnak még nem volt (nincs) barátja.

Egy olyan durcás, kissé dagi emós kamasz, 17.

Zavarja, hogy a nővérének van.

De ez még rendben.

A problémám a csajommal van aki ez ellen nem tesz semmit, nem szól neki hogy fejezze be.

Az utóbbi 1 hónapban ez 5-ször megtörtént így és ha szólok még én vagyok a rossz.

#1 közel jár, én is suttyónak érzem mindkettőt, hogy lesz.rják nekem ez milyen lehet.

2016. márc. 14. 23:21
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, ilyet se hallottam még :D

Én úgy kivágnám húgomat, mint macskát sz*arni. :D Már eleve az, hogy tudja, hogy itt a barátom, akkor a minimum, hogy kopogok mielőtt berontok a szobába.

Másrészt, ha mégsem kopog és bejön, akkor már csak látja mi a helyzet és elnézést kérve távozik a szobából.

Lehet kanos a húgica, de maradjunk annyiban, hogy a te csajod sem 100-as, ha ez szó nélkül hagyja.

2016. márc. 14. 23:25
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Addig megállsz? Miért?

Én a helyedben akkor sem állnék le, ha szopna a csaj, akkor talán észrevenné, hogy ez nem a megfelelő pillanat válaszolgatni felesleges kérdésekre.

2016. márc. 14. 23:27
 8/22 A kérdező kommentje:

Köszi 6-os. Örülök hogy van aki hasonlóan gondolja ezt mint én.

Igen megállok mert nekem kellemetlen de igazából már csak úgy csináljuk, hogy misszio. póz takaró felettünk mert tudom hogy be fog jönni.

2016. márc. 14. 23:32
 9/22 anonim ***** válasza:

Pffff.....

Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de azért na....

(Ja igen, elfeledtem, hogy ez a "gyéká", itt mindenki...")

négyes

2016. márc. 14. 23:34
 10/22 anonim ***** válasza:
Lehet bnőd unja a szexet, azért mindegy neki, hogy közben megzvaraják-e.
2016. márc. 14. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!