Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha a barátnőm huga...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a barátnőm huga bejön kérdezni valamit amikor szexelünk?

Figyelt kérdés

Az ajtó nem zárható, bejön kopogás nélkül, odaáll az ágy mellé és kérdez valamit a testvérétől, hogy hol van ez vagy az. Addig megállok (de nem huzom ki) bnőm válaszol neki, akkor kimegy és folytatjuk.

Szóvá tettem, hogy miért jön már be? Az volt a válasz, hogy nem kell útálni a hugomat. Ezeknek elment az esze? Vagy velem van gond? (nem hinném hogy 3-ast akarnak) 21f

2016. márc. 14. 23:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

6/100%

szerinted minek ment be????

Hogy durva legyek: alávágják.

oké kérdező, nem nézed ki belőle. De nem ok nélkül lett az ami (idevágó törvény)

Nem helyeslem, de mikor én felnőttem, nem volt "fészbúk" (mai napig nincs) ez a korosztályod (elég nagy) problémája). Aki "hülye haljon meg" ez van...

2016. márc. 14. 23:43
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Mit kérdezett a húga?

Ha pl. azt, hogy "Nézd, mind az 5 számot eltaláltam a lottón, ilyenkor mi van?", akkor jobb ha gyorsan eldurransz és ölelgetni kezded, mert jobb lesz jóban lenni vele.

2016. márc. 14. 23:43
 13/22 A kérdező kommentje:

Két hónapja szexelünk. Neki én vagyok az első.

De mégis találó rá, hogy unja. Vagy inkább, hogy nincs oda érte, meg lenne nélküle is simán. Ő nem is csinál semmit.

Valaki írta, hogy szopás közben. Szopás? Hogyne.

Na mind1, több sebből vérzik ez a dolog.

Pedig, kedves, szép, magas, pont esetem. De mégsem kerek.

2016. márc. 14. 23:45
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Ba$zki, légy erélyesebb. A nők azt várják, hogy keményen dugják meg őket, nem pedig, hogy politikailag korrekt hozzáállással, megfelelően liberális attitűddel és egyenrangú félként konszenzusos szexuális kapcsolatot létesítsenek velük...
2016. márc. 14. 23:49
 15/22 anonim ***** válasza:
...ja, persze a szemedbe ezt így sose mondanák :)
2016. márc. 14. 23:50
 16/22 A kérdező kommentje:

Volt már olyan csajom akivel komoly szex volt, tudom milyen az.

Ő viszont csinálhatna valamit amiből azt gondolthatnám, hogy egyáltalán akarja a dolgot. Így kezdem én is unni, néha olyan mintha guminőt dugnék.

2016. márc. 14. 23:56
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

Akkor esetleg a húga, az jó bőr?

Gátlásokkal nem küzd a jelek szerint ;)

2016. márc. 15. 00:00
 18/22 anonim ***** válasza:
94%
Az a csaj tuti hogy dugna. Én azt mondom dugd meg az egész családot aztán hagyd a p'csába...
2016. márc. 15. 01:00
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
Dugjál meg mindenkit, a nőket kétszer! Aztán lelépsz.
2016. márc. 15. 01:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Dugd meg a húgát, az anyját, a bátyját, de még az apját is!! !!!:!NÉGY!! !!
2016. márc. 15. 03:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!