Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdjek vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés

először is elmúltam már 18.

A suliban én sok emberrel spanolok, és van köztük egy lány is akivel jóban vagyok. Tudom, hogy bejövök neki, de szerencsére nem jönne össze velem, ellenben (már egy ideje tudom), hogy le akar feküdni velem. Ezt a mai nap folyamán be is vallotta nekem. Én nagyonsokat gondolkodtam már ezen, hogy bele menjek-e, de íme a részletek:

-Szűz vagyok

-A lánynak, szegénykének igen csúnya arcoskája van, de a teste igen jól néz

-Jóban van pár osztálytársammal és félek, ha valami nem úgy történik leviszi a nehezen feltornázott reputációmat az osztályban (Mármint pletyka szinten)

-Még mielött mindenki pszihópatának gondolna, nem célom szexuális értelemben kihasználni és leállítanám ha érzelmileg kezdene vonzódni felém. Én nem érzek semmi olyat iránta, ám nem tudom eldönteni, hogy megtörténjen-e a dolog. Nincs nagyon közös témánk se mégis a legjobb barátjának tart. Ti mit gondoltok?

2019. dec. 26. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Dugd meg!
2019. dec. 26. 22:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a legjobb barátjának tart, talán nem fog kibeszélni, ha esetleg nem váltod be a hozzád fűzött reményeket. Úgyhogy hajrá!
2019. dec. 26. 22:13
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Megdugod, ha pletykál letagadod, hogy bármi is volt köztetek, vagy te is terjesztesz róla valamit. Problem solved.
2019. dec. 26. 22:27
 4/11 gublug ***** válasza:
31%

Hu ecsem, a suli pletyka nagyon gaz. Meg ha etikus is vagy vele, nem biztos h o is az lesz.

Nezd. Ha csunya es nem tetszik akkor nem lesz olyan jo smacizni meg stb. Miutan elelvezel nehezebb ujra felallitani a dakot egy masodik menethez - mivel csunya.

Meg igazan csak annak van jo ize meg illata aki tetszik neked.

En nem tennem.

2019. dec. 26. 22:28
 5/11 gublug ***** válasza:
0%
Varj csak! Most jut eszembe h tortent az elso alkalmom! Tedd meg! Az en also alkalmam se volt kiralylany. Hahaha
2019. dec. 26. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne!

Az 1. alkalom szerintem legyen emlékezetes, valaki olyannal, aki igazán tetszik, sőt, akit lehetőleg szeretsz. Szerintem ez nemcsak a lányoknál igaz.

De gondolom majd mindjárt pontoznak le, hogy a punci az punci, stb. de én így látom.

2019. dec. 26. 22:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem dugnám meg.
2019. dec. 26. 23:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha elmultal mar 18 gondolom vegzos evfolyam vagy. En a helyedben megvarnam amig veget er a tanev es utana repulnek ra igy nem kockaztatsz semmit
2019. dec. 26. 23:30
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Mire vársz még? Rakd be neki,aztán ha nem jól sül el kijavíthatod,hosszú az este
2019. dec. 27. 00:21
 10/11 anonim ***** válasza:
32%
Dugjad már!!! 18 évesen minden kihagyott punci után egy szinttel lejjebb fogsz kerülni a pokolban!
2019. dec. 28. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!